К'на

• Креатор на темата Креатор на темата miloto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
дали некој има искуство со тоа и ако има можи да ми објасни на кој начин се употребува иначе за тие што не знат тоа е природна боја за коса и наместо со хидроген се раствора со руски или индиски чај барем јас така правам и ставам една жолчка ја мачкам косата и ја оставам еден час ,а вие ???

да ми објасни на кој начин се употребува

јас така правам и ставам една жолчка ја мачкам косата и ја оставам еден час ,а вие ???
Вау..зашо прашуваш како се користи кога знаеш како?
Инаку е природна замена за црната боја.За жолтата е камилицата..и за црвената имаше ама не ми текнува..
Обично кната ја користат оние шо се алергични на амоњак,на фарба едн со он..
Ја не ја сакам,зашо ја суши косата бааги а и фарбите ми се поубаво решение:)

Вау..зашо прашуваш како се користи кога знаеш како?
Инаку е природна замена за црната боја.За жолтата е камилицата..и за црвената имаше ама не ми текнува..
Обично кната ја користат оние шо се алергични на амоњак,на фарба едн со он..
Ја не ја сакам,зашо ја суши косата бааги а и фарбите ми се поубаво решение:)
затоа што пред некое време слушнав дека некој цела нојк спиел со намачкана коса и некако чудно ми падна :toe:

jas se iam farbano taka i mn e bezveze mn e neprakticna.inace vo bojata stavas malce rakija zolcka jajce i maslinov zejtin i ubavo ispaga bojata ama mn smrdi polesno e so fabra spored mene.

Ау мајка ми се фарбаше до пред некое време со к'на, ама не знам што ставала. Сега користи фарба:wink:

многу мириса оти е направена од изметот на камила,
барем јас така знам:toe:

многу мириса оти е направена од изметот на камила,
барем јас така знам:toe:

ја пак знам за кната се добивала од едно растение така барем пишува на пакувањето! јас таа што ја користев воопшто не смредеше напротив беше супер.

Back
На врв Bottom