Клуб SPIRIT (Охрид)

• Креатор на темата Креатор на темата VIRTUAL
  • Време на започнување Време на започнување
abe spored mene super si e klubceto ama nekako muzikata......

loso mesto, bev minatoto leto, i prilicno loso bese.iako nekoj drugari svirea nekoj period tamu, ama sepak ne go biva.

ko ke bidam vo ohrid sakam tamu da me nosite!

Dj_Madness напиша:
Кога бевме оваа година у Охрид на екскурзија таму не однесоа првата вечер.Сум си поминал закон и дј-от беше супер,добра музика,само имам една забелешка-многу беше жешко,сите се жалеа
ПС.Не ме факајте за збор јас може си поминав многу убаво бидејќи друштвото со мене беше на ниво:))))

Taka e zakon si pominavme ama kako mesto ne mi se sviga

Pa ne e bas losa diskoteka. Dobra e za taka da recime da se zagrees i posle da prodolzis PARK ili kade bilo....
All in all dobra e.

лелеееееее!!
зарем и ваква тема имат!?
страшно,воопшто не ми се свиѓа,ко ќе влезиш внатре ке те удри страшна миризба на пот,и само гледаш дечурлана шо одвај чекала да дојт викенд за да се очукат и да прајт будалии..а пак то музиката,не дај боже...појке дј-он пејт него шо пуштат музика(а воопшто не пејт убо:)) а да и скоро секој викенд прает тепачка со оние „мангупине“ шо седат на врата....
абе страшна работа:nesvest:

АБЕ тоа шо работам во спирит е друг муабет:pos2: ,туку како место за излегување е тотална катастрофа,посебно во делот со тепачките како што кажало момево над мене...туку...некако масовно почнаа да се користат парфеми од ко ја отворија онаа ефтинана парфимерија и сеа сите мирисаат на емитација од ЕНЏЕЛ по цена од само 99 ден.:tapp:

Евентуално се дешават еднаш на два месеци ко ќе се Пирузевци во петок да одам, иначе во тој простор со намена за магацин или шупа, преуреден во нешо шо го викет денс плејс, не влегвам.

блах.... сукс :P ! неколку пати сум бил... него сеа за сеа ке си се задоволам со тоа што е ( оаза,гламур,адмирал- во струга ) ! Морам да кажам дека голем фактор е друштвото... и во најелитен клуб да си ако не ти е друштвото добро џабе... не е на срце ! мене адмирал ми се свиѓа затоа што таму секогаш има предобра музика техно/транс/тектроник/хаус/индустриал! а гламур многу добри рок журки со бени - нонстоп пајѓаат!

Јас не го сакам спирит поради тоа шо кога ќе влезам ме маваѕ чад на цигари(кои не ги поднесвам)
И шо секој викенд мора да има тепачка ...или тепачки...на една за малку ќе настрадав....појќе не стапнувам таму:pipi:

спирит е место за мангупи кои сакаат добро да се измлатат...
оууууууу јеааааааааа
иначе видов некој летки сега ко промоција 2 вотки 120 демек то ефтино требело да бидит...:nesvest:
многу ретко одам и не ми е по ќеиф...

А уште постојт ова место? Ич не го сакам, ама баш ич! На гробишта денс плејс отвориле. свашта:tapp:

Па ништо посебно не е местото, ама има 3 за 100, вотки и текили така да по еднаш - двапати одам дур сум во Охрид:)

Bev minatoto leto i godinava pak ce go poseta kolku vidim kako e zabavata tamu godinava. Inace da, za 100 denari imas 3 tekili, a od kaj 12 pa do kaj 1 mislam se pustaat nekoi stranski hitovi, a od 1 pa do kraj turbofolk (CECA pred se:D ). Se odi ako sakas da smuvas neso nabrzina :toe: Mene me fakjase strav od toa obezbeduvanjeto - premnogu nasilno gi isfrluvaat lugjeto, kako partalka letaat I AKO ODITE NEMOJTE SLUCAJNO DA SE PUSTITE NA NEKOJA KONOBARICA - CE GO JADETE LOSO, SVE TUZIBABI SE:pos2: SEPAK BI VI PREPORACAL NEKOJ DRUG KLUB :toe:

Ziva svirka vo dance place "Spirit" - Fatamorgana

Ziva svirka na rock bendot "Fatamorgana" vo dance place "SPIRIT" - Ohrid, na den 12.12.2008 (petok) od 21:00 do 23:30 casot. Za poveke informacii posetete ja oficijalnata strana na bendot:
www.myspace.com/fatamorganaoh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom