Кловнови

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Морбидни се, нормално, посебно од тие филмови и видео клипови каде кловновите се убијци и така страшно претставени, рамнодушен сум кон нив ... само мојот аватар, не е вистински кловн. It`s a Sad Clown Bad Dub.

Кловнови, абе чудни се, морбидни. Порано у соба имав лустер со кловн (демек се спушта со падобран). И не ми беше страшен, ама еднаш на гости ми дојде едно мало дете и многу немирно беше, а јас имав домашна, и му викам седи мирен овде и не мрдај, и го седнав на креветот од сестра ми, а кловнот (лустерот) беше свртен натаму, како да го гледа креветот. И детево ќути некое време, и туку наеднаш стана и ја му викам “седи тамо не туку мрцкај више“ и тоа ми вика “абе не можем, ме гледа“, и ја викам “кој те гледа бе?“ и тоа ми вика “оној кловнон“, и идем седнуам на креветот кј што го седнав детето претходно и го гледам кловнот и тоа стварно изгледаше како да те гледа како да иде накај тебе. И од тогаш го тргнавмо, морничав беше.

Повеке ми се морбидни отколку смешни....ама сепак ми се интересни вака во живо...ова морбидни го реков за на слика.

Лелеее што е ова сите се плашат од кловнови, не гледам ништо страшно во нив, начин да заработат пари.

Само Биди и Бади ги сакам (едниот повеќе, ама ги мешам имињата), односно само тие сум ги гледала. Не памтам други кловнови, освен еден што го направи мајка ми ама тој беше многу мил и пред се беше кукла.
Другар ми се плаши па го малтретирам некогаш:shy:

Аууууу многу мразам кловнови. Ем ми се страшни, ем морничави...
Кога ќе видам некој кловн па дури и играчка да е, се си мислам дека ќе тргне накај мене да ме убие.Одвратно.

Кловнови ми асоцира на глупави шеги кои наликуваат на разговор со двајца малоумни.Грди се досадни се не ги бива за ништо.Има деца што ги плашат.Најдобар пример за ова се Биди и Бади...има глупости у државава ама ко нив не..

Хмм...
Кловновиве не ми се страшни , само многу се дебилни некако и ко психопати делуваат.
Порано се плашев од кловнови многу , сега не више..
Сега повеќе ме нервираат , кажав зошто , дека се дебилни. :)

леле колку само не ги сакам поточно порано се пласев од нив не знам зошто?:toe:
многу ми се морничави ми личат на психопати :kesa:и многу ги мразам и на моите деца никогаш нема да им дозволам да си играат со кловнови :pos2:

Имам аверзија кон кловнови и се плашам...сега да видам кловн во живо во несвест ќе паднам,неможам да ви опишам колку многу ми се страшни и одвратни.Незнам кој нормален кани кловнови на детски родендени кога повеќето од децата се плашат од нив.

Кловнови... Биди и Бади не ми се ни смешни, ни страшни, Диди и Гого (од “Чекајќи Го Годо“ :)) ми се некако болно-тажни, но општо кога ќе се спомне кловн ми доаѓа некоја мрачна слика, морничавост.

Исто како Брн, и мене стравот ми е влеан уште од времето кога ја даваа серијата “Се Плашите Од Темнината?“ на МТВ1. Не знам дали во најавата или во некоја од епизодите имаше некој страшен кловн, ама тоа ми створи силна одбивност кон нив.

нез зашо се плашите ич неможам да сфатам али нвм за мене нема нишо страшно у нив и не ми сметаат

Мене ми се малце глупави, а тоа ми ги прави и смешни:pos2:
Братучеда ми се плаши од нив, па понекогаш тивко си терам сеир со неа:)

интересни се:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom