Што да ти кажам...
Не знам....
За блиски личности од кои барам некаков совет, усмерување.
И кај мене е така, али обично со "не знам" се започнува муабетот долг од 30 мин до 3 часа и да не те лажам на крајот завршува со не знам, но проблемот е решен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што да ти кажам...
Не знам....
За блиски личности од кои барам некаков совет, усмерување.

Или пак ме сретнува на улица, во продавница итн и ме прашува "ееј кај си"?! 

Јок, многу пооддамнаИсто !
Aли мислам дека произлегло е од овие турскиве серии,поточно ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ !![]()
. Пред тоа друже, пред тоа другар (со подваријанта другарче) а пред пред тоа, не знам кој се сеќава - ОРТАК
.
Јок, многу пооддамна. Пред тоа друже, пред тоа другар (со подваријанта другарче) а пред пред тоа, не знам кој се сеќава - ОРТАК
.
ОН, иако не е баш реченица- Кога во вицови со барем еден србин и американци и французи нагло почнуваат да„причаат српски„. Карактеристично за постари комшии, ваљда да се појача ефект.
--- надополнето: 28 јануари 2012 во 21:51 ---

И на твоја глава, прво еден пораснат и ајде, кога ќе те мажиме? - Ќе прекине ли ова некогаш?
Смири се, се` ќе се среди. - Добро што секогаш има некој попаметен да ми го каже тоа.
Слушај јас што ти кажувам. - Да де, јас не знам...
Ти реков. - Е, и?
Мораш да смениш некои работи кај себе. - Посебно кога ќе ми каже некој кој има потреба од целосен ремонт.
Кај беше? Со кого беше? Што правеше? - Ако сакам да кажам, сама ќе кажам! Мразам такви напнувања!
Е каква газдарица си ти штом работиш? - Мразам вака кога веројатно некој очекува да се усрамам од тоа!
Женско си, не можеш да ме тепаш во билокојапомашкаигра. -
Кај знаеш ти да возиш. -
Играш спортска??? -![]()

. А ја таман сум загледал нешто интересно и кога ќе речем не вртим, следи одговор: