- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 11.597
- Поени од реакции
- 13.158
а за пари чекај малце има и др утакмициПари секако нема да добиеш..ке ти вратат уплатата
а и претпоставувам ке ги сметаат ко коеф.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а за пари чекај малце има и др утакмициПари секако нема да добиеш..ке ти вратат уплатата
а и претпоставувам ке ги сметаат ко коеф.1
Со 18год ќе научиш,имаш време,не брзај се,издржи[emoji12]Како се пресметуваше коефициент?
Немам 18, 20 имам. Сега пред малку прочитав во предходните страници.Со 18год ќе научиш,имаш време,не брзај се,издржи[emoji12]
И ги даваше парите (не знам дал уште ги дават) на Паткана преварантон да му ги чуватза други градови незнам ама во охрид едини и најјак играч прогнозер шо удират на јако и фаштат е кајчарот/елвис/
лом си ме изнасмеа ,кј ме потсети на то време, П ко се пресели привремено од Х работи на турист наспроти григор и до сабајле до 6 сатот анализи вреќи пари фрлени во кладилници ,галами таму не можеа да спијат комшиите.......не вервам да играат заедно,сам е кајчарот а овај другиот се фалит најмногу станови продавал во охридИ ги даваше парите (не знам дал уште ги дават) на Паткана преварантон да му ги чуват
,шема покрај езеро секој ден со куче небањато и се знајт прва станица спроти ПТТ во тревата кј шо лупат екипата Картаџиии и околу истата публика секој ден ВИП
Не играа заедно. Изгледа го имат излажано кајчарон дека ќе му ги умножит парите, или ќе му се на сигурно. Најмногу станови можда не продавал, ама мислам дека многу имат лапнато од превари. Мислам дека ги имаше преварено од Феникс за зградана шо ја напраја а многу долго време стоеше празна. Проба на другар, го имаше убедено дека ќе му напрајт документи за куќата, среќа другаров кажа па го спречивмелом си ме изнасмеа ,кј ме потсети на то време, П ко се пресели привремено од Х работи на турист наспроти григор и до сабајле до 6 сатот анализи вреќи пари фрлени во кладилници ,галами таму не можеа да спијат комшиите.......не вервам да играат заедно,сам е кајчарот а овај другиот се фалит најмногу станови продавал во охрид,шема покрај езеро секој ден со куче небањато и се знајт прва станица спроти ПТТ во тревата кј шо лупат екипата Картаџиии и околу истата публика секој ден ВИП
![]()
сигурно играа заедно ко го имаше магацинот на големо и тогаш огромни суми уплакаа ортачки...цел промет....ништо чудно да после почнал со превари и со некретниниНе играа заедно. Изгледа го имат излажано кајчарон дека ќе му ги умножит парите, или ќе му се на сигурно. Најмногу станови можда не продавал, ама мислам дека многу имат лапнато од превари. Мислам дека ги имаше преварено од Феникс за зградана шо ја напраја а многу долго време стоеше празна. Проба на другар, го имаше убедено дека ќе му напрајт документи за куќата, среќа другаров кажа па го спречивме