Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Братот Изи ака Алкараз тенис пак е баниран од форумов, без него не е интересно.Изи врати се , се ти е простено.

Dojde obicen smrtnik xa pita Pafos 3:0 a drug mafijas dojde Hz odigra 800 tip 1... moze da e slucajnoat mozda ima Nesta sad je 2:0
Автоматски споено мислење:

Igraj glupak strav ti e da ne te vidat na rabotno mesto... ili da ne te kaze nekoj... nisto sleden pat...

Последно уредено:
Benfica-Estrella 1-1 3+
Hamburger-Herta B gg3+
Hatayasport-Kasimpasa gg3
Slovan B -ZMichalovce 1&3+
Al Hilal-Al Fayha 3+
All itt. Jeddah-Al taee 3+
Odd Ballk-Sarpsborg 2 0-3/kamikazi,me sjebale uvek na golovi
Brommapokajrna-Halmstad 1

Последно уредено:
Istiot tip sto mi se kaci na sank da me tepa mi odigra denes 30 tiketi na site Galatasaraj 1 vo meguvreme jas uplativ 400 evra na tip 2 Trabzon I stornirav potoa I pred site Turski pazienti mu se deram posle ke ve soderame na domasen Teren..... Vriese 10 minuti kako vol znae deka ako gukne ke mu go svijam vratot pred site tuka pazienti.... 5 dusi za Fenerbahce stoat pozadi mi davaat aplauz.....

Struga - Brera denes 2ka - 3.35 kvota

Moe mislenje e deka denes Struga ke gi odmaraat podobrite igraci, so ogled na toa sto sleduva veke vo cetvrtok prviot od dvata istoriski natprevari za niv, za izlez vo Evropa.

Od druga strana pak Brera ima dosta soliden tim godinava i gi stavam vo top 3 ovaa sezona na krajot.

Mislam deka vredi da se proba.

Struga - Brera denes 2ka - 3.35 kvota

Moe mislenje e deka denes Struga ke gi odmaraat podobrite igraci, so ogled na toa sto sleduva veke vo cetvrtok prviot od dvata istoriski natprevari za niv, za izlez vo Evropa.

Od druga strana pak Brera ima dosta soliden tim godinava i gi stavam vo top 3 ovaa sezona na krajot.

Mislam deka vredi da se proba.
Ja proba li nekoj drug? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom