Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dali moze nekoj da mi dade oficijalna strana da vidam rakometive igracive, konkretno me interesora dali M.Gebala vlegol vo igra i ima minutaza jer samo nego pluska go cekam za 2,300 na 100ce.. 5 igraci fakjam i samo ovoj mi fali.. Daj boze da ne igral i da mi e on void

Типови/предлози пред почеток на меч.Овој тикет може во друга тема да го ставиш
Se smeev rakomet vo zivotov iam gledano 10 sati se na se, selski i totalno zamaracki sport :гомце:

Tenis mozam da ti predlozam nesto Dimitrov 1 Evans i Fritz dvajcata -1.5 setovi Paul - Fokina i Shelton - Jarry over 3.5 setovi Kudermetova i Bencic po 2-0

Последно уредено:
Poznanici od crn market mi nudat Bitcoin za ispod cena 10%... Za 9k evra dobivam 10... dali da si kupam Bitcoin

Na ovaa cena rokaj.... se ocekuva da ima pak pad pa posle bull run... jas denes kupiv 3 quanta... ama najdobro kupi si na binance... ne veruvaj ni na brat na takvi popusti...

Zamaranje e zatoa me mrzi nekako, posle treba i da se prodava bitkoinot... inace sigurna rabota moze da se kupi ispod cena 10%

Brat.... jas toa go pravev kupuvav prodavav i izguboiv 10k vo edna godina..... Sega kupiv.... brisam se I 2025 fleas koga e bulrun I prodavas.... jas barem ja nauciv lekcijata... od iskustvo ti kazuvam sega da kupis koga e pod 20000 cena... on moze da padne I 12000 moze da ide na 30000 ne e bitno ovaa godina... koga e bull run fleas I prodavas, ne trguvas kako narkoman preku den kako sto bev jas... znaci do 2025 ne cepkas.... toa e kako investicija bez trguvanje... ako nemozes da se vozdrzis od trguvanje ne ni kupuvaj poarno... pozdrav

Утре 3 коеф за нас против Тунис, многу голем бе

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom