Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 30 и немам жена и деца, а животот ми е одличен, така да немам потреба да размислувам суицидно. А ти продолжи со тој памет, па за некоја година ќе си го туркаш столчето во некоја шупа, ебате сељакот отепан.
:pos:

Vo pravo si be brat, se sramam.
Zgreshiv, podpadnav na provokaciite od starecot, toa e.
Treba da mi bide oprosteno zatoa sto dobro e poznato kakov lik sum, ova bese samo eden ispad koj ne smeev da si go dozvolam.
Na site im se izvinuvam pred se na sebesi.
Ako na nekoj treba da mu bide sram za neshto togas toa e stariot covek, bezbroj pricini ima za da mu bide sram.
Dobar sum jas, nemam za shto da se sekjiram, korekten sum kon site tuka.
Da ti ebam majkata vo picka
Што е ова бе, нели потпадна под провокации на стариот за сега и на овој член да му пцуеш и вреѓаш мајка само затоа што играл контра твојот тип? Без навреда ама ти си за на психијатар фиксно... не ти мислам лошо, напротив.

Cel forum protiv ilz...
Јас не сум против тебе. Тоа што се пцуеме е резултат на тоа што ти немаш нерви и покажуваш агресија кога губиш. Мислам дека истото го нервира цел форум, никој не е против тебе, а ти мислиш дека е.

Абе ае остајте го Ilz, си пише братот тоа шо уплаќа, ако фане фане ќе се порадува тука ако не јебига, за мене повеќе а усеруват темата виа троловите шо дремат тука и чекат само Ilz да испцуе некој и да земат да јадат гомна, бркајте си ае работа ако не уплаќате и немате ништо попаметно да кажите, шо барате тука. Опцул некој, големо чудо, ваму па се прават деца од пцуење и ајде, ебате беља ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom