Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Данска-Црна Гора пп 1 на 1.4 коеф

Шведска 1&59.5+ 4.10
exfda.gif

Не верувам во вакви работи,ова за мене е чист маркетинг
Можно е. Еве во Валандово имаше пред месец дена за 20 ден. скоро 3 милиони денари добитен. 20 натпревари фудбал 3+ сите.

So zdravje da si gi trosi inace sramota e da vlezis vo kladilnica i da uplatis tiket za 20 denari...
Treba da se vovede pravilo minimalnata uplata da iznesuva 100 ili 200 denari za klosharanata sto uplakja 20 denari da ne vleguvaat povekje vo kladilnica...

Ги боли курот газдите што мисли некој пропалица. На времето 50 денари беше минимална уплата, ама сега тие од 20 денари баш највеќе се лажат да уплатат и затоа и им одговара.

Ги боли курот газдите што мисли некој пропалица. На времето 50 денари беше минимална уплата, ама сега тие од 20 денари баш највеќе се лажат да уплатат и затоа и им одговара.

Ne pravam muabet za gazdite, jasno e deka na niv toa im odgovara.
Pravam muabet deka opshto sramota e da vlezis vo kladilnica i da uplatis tiket za 20 denari.

Ne pravam muabet za gazdite, jasno e deka na niv toa im odgovara.
Pravam muabet deka opshto sramota e da vlezis vo kladilnica i da uplatis tiket za 20 denari.

А зошто е срамота? Еве мене на пример од забава некогаш уплатам ливче од 20 денари, сигурно не уплаќам за да правам пари големи како тебе другар.

А зошто е срамота? Еве мене на пример од забава некогаш уплатам ливче од 20 денари, сигурно не уплаќам за да правам пари големи како тебе другар.

Sramota e zatoa sto e sramota, a tebe ako ne ti e sram togas uplakjaj za 20 denari. Aj gitla

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom