Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Севиља не е поклон 2.50 против Дортмунд ?
Очајни се Германците, единствено Халанд ако запрети напред ама нема да е доволно.
За сингл топ квота.
На комбиниран тикет Евертон дава гол 1.72, Атлетико 2, Порто 1х и Севиља 1.

Атлетико е катастрофа во одбрана и мислам дека пак ќе примат гол, кладилници частат неколку кола каде квотата за 2.5 гола не е испод 2.40.
Ќе примат и денес гол сигурно, прашање е колку можат да дадат, така да можи да се изигра и овој натпревар нешто на голови.

Не се толку многу далеку. Јас мислам дека ќе заврши 1-1 или 0-0.
излегоа составите, јуве во средниот ред има подобри и поспремни тркачи мекkени-рабио-кулушевски-киеза, пред нив роналдо, едино пропалицата бентакур не знам што бара да стартова веројатно да ја кочи играта на јуве а не на порто :facepalm:......ќе има шанси за Т2 2+ е сега колку ќе имаат реализација не сум десоец :)

Севиља не е поклон 2.50 против Дортмунд ?
Очајни се Германците, единствено Халанд ако запрети напред ама нема да е доволно.
За сингл топ квота.
На комбиниран тикет Евертон дава гол 1.72, Атлетико 2, Порто 1х и Севиља 1.

Атлетико е катастрофа во одбрана и мислам дека пак ќе примат гол, кладилници частат неколку кола каде квотата за 2.5 гола не е испод 2.40.
Ќе примат и денес гол сигурно, прашање е колку можат да дадат, така да можи да се изигра и овој натпревар нешто на голови.

Епа изгледа не е

излегоа составите, јуве во средниот ред има подобри и поспремни тркачи мекkени-рабио-кулушевски-киеза, пред нив роналдо, едино пропалицата бентакур не знам што бара да стартова веројатно да ја кочи играта на јуве а не на порто :facepalm:......ќе има шанси за Т2 2+ е сега колку ќе имаат реализација не сум десоец :)
@Mirko i Slavko чист пенал за јуве во продолжението не беше свирен, ко ти велам десоец треба да бидиш за оваа работа не само добар анализатор :)

Vecerva za Lakersi Davis e out, a za Nets Durant.
Koj ke go cuva na LeBron vecerva ako KD e out ? Treba da e poklon 28.5+. Ama jas od shto ne go sakam penzionerot ne go igram, ne go imam uplateno povekje od godina dena, ne go igram ni vecerva. Vie ako sakate ispratete go.
Jas vecerva odam all in na bradata samo nezz dali ke se odlucam za poeni ili vkupen prosek poeni, asistencii i skokovi.
Ke bide utakmica na mn poeni.

Kevin Durant won't play against the Lakers on Thursday due to a mild left hamstring strain.
Durant missed Tuesday's game with the injury and now he'll sit again. It's a bummer we won't get to see the complete Lakers/Nets game experience without Durant or Anthony Davis in action. KD's absence will give Jeff Green, Bruce Brown, and Timothe Luwawu-Cabbarrot a lot of opportunities. Green scored 18 points with two made 3-pointers on Tuesday.

Kyrie Irving (back) is expected to play on Thursday vs. the Lakers.
The Nets held him out Tuesday on the second night of a back-to-back, so the back issue was never a legitimate concern. Expect him to see his usual workload in a massive matchup vs. the Lakers, and he'll have a bit more upside too with Kevin Durant (hamstring) out at least one more game.

Овие Ѕвезда толку се пуваат, имам впечаток дека ќе бидат мавнати од земјата.

So mislis za Faze 1.80 i Vitality 1.55 denes?

Две тешки.
Фазе со Кариган и Твистз се релативно неуиграна екипа.
Ликвид од друга страна па не импресионира.
Виталити исто како и Ликвид мене не ме импресионираше овие неколку недели ама па би требало да ги добијат OG кој слабо играат против фаворити.
Може да се проба и G2 повеќе од 2 мапи (1.90)

Senjamin Buric 2.5+ od PPD Zagreb.
Edinstvena opcija na piker pozicija,ke igra 60 minuti.Edino so 2 minuti suspenzii ako ne go dade plus,Sipic se povredi tesko i dolgo vreme ke bide nadvor od terenite.Ovoj im ostanuva edinstvena opcija i ima nekoi juniori vo sostav no ne veruvam deka ke dobijat minutaza,i da dobijat maximum 5-10 minuti da zeme zdiv Senjamin....

Omsk 2&3.5+ 2.32 na yoni.
Од тоа што видов на домаќините им недостигаат доста играчи од прв тим, а дури и без тоа Сибир се послаб тим.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom