- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.972
- Поени од реакции
- 9.597
Магнитогорск 2 МЛ 1.80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Спортлајф имаш 1.69На јони гледам 1,60 ман сити да даде по 1 гол во двете полувремиња против Шефилд.. Језда тепаа шефилд, али сити си е сити, мислам дека лесно ќе влезе типов..
Шта речи, 2 & Т 2+Да го започнеме денот добитно..... Гледам евертон без битни изостаноци, на располагање на анчелоти се родригез, ричарлисон и ивоби, мислам дека анчелоти нема да пропушти шанса да се замеша за излез во ЛШ,шансите му се реални има 2 меча помалку од екипите кои ги држат тие места......во многу лоша серија се гостите па ваљда ќе излези 1&Т1 2+ квота 2
Мене ме паднаа со Лестер тим 1 и си ветив дека наредно коло со кој сакаат некаа играат ќе ги пишам да изгубат, очајни беа против Лестер, очајни.Шта речи, 2 & Т 2+![]()
јас изгубив 1500 ден , евертон ќе изгуби милиони пошто нема да фати ЛШ со вакви киксови,имаше два натпревари помалку и реална шанса одлично да котира со добри игри...........Мене ме паднаа со Лестер тим 1 и си ветив дека наредно коло со кој сакаат некаа играат ќе ги пишам да изгубат, очајни беа против Лестер, очајни.
Катастрофа, имаат тим да играат ЛШ а губат бодови од треторазредни екипи, јад и беда се.јас изгубив 1500 ден , евертон ќе изгуби милиони пошто нема да фати ЛШ со вакви киксови,имаше два натпревари помалку и реална шанса одлично да котира со добри игри...........
Многу ја тупи гвардиола со поседот, ги имам престанато да ги гледам со тоа тркалање на топка без завршница има предосаден фудбалШта речи за мастермајнд гвардиола , даваат среќен гол и после кружи околу 16м...
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Магнитогорск 2 МЛ 1.80
Па играт моменталноСе знае зошто е одложена ог- хероик ?
Sent from my MI 9 using Tapatalk