Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
На јони гледам 1,60 ман сити да даде по 1 гол во двете полувремиња против Шефилд.. Језда тепаа шефилд, али сити си е сити, мислам дека лесно ќе влезе типов..

Да го започнеме денот добитно..... Гледам евертон без битни изостаноци, на располагање на анчелоти се родригез, ричарлисон и ивоби, мислам дека анчелоти нема да пропушти шанса да се замеша за излез во ЛШ,шансите му се реални има 2 меча помалку од екипите кои ги држат тие места......во многу лоша серија се гостите па ваљда ќе излези 1&Т1 2+ квота 2

На јони гледам 1,60 ман сити да даде по 1 гол во двете полувремиња против Шефилд.. Језда тепаа шефилд, али сити си е сити, мислам дека лесно ќе влезе типов..
Во Спортлајф имаш 1.69

Да го започнеме денот добитно..... Гледам евертон без битни изостаноци, на располагање на анчелоти се родригез, ричарлисон и ивоби, мислам дека анчелоти нема да пропушти шанса да се замеша за излез во ЛШ,шансите му се реални има 2 меча помалку од екипите кои ги држат тие места......во многу лоша серија се гостите па ваљда ќе излези 1&Т1 2+ квота 2
Шта речи, 2 & Т 2+ :tapp:

Мене ме паднаа со Лестер тим 1 и си ветив дека наредно коло со кој сакаат некаа играат ќе ги пишам да изгубат, очајни беа против Лестер, очајни.
јас изгубив 1500 ден , евертон ќе изгуби милиони пошто нема да фати ЛШ со вакви киксови,имаше два натпревари помалку и реална шанса одлично да котира со добри игри...........

јас изгубив 1500 ден , евертон ќе изгуби милиони пошто нема да фати ЛШ со вакви киксови,имаше два натпревари помалку и реална шанса одлично да котира со добри игри...........
Катастрофа, имаат тим да играат ЛШ а губат бодови од треторазредни екипи, јад и беда се.

Шта речи за мастермајнд гвардиола , даваат среќен гол и после кружи околу 16м...

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Шта речи за мастермајнд гвардиола , даваат среќен гол и после кружи околу 16м...

Многу ја тупи гвардиола со поседот, ги имам престанато да ги гледам со тоа тркалање на топка без завршница има предосаден фудбал

Магнитогорск 2 МЛ 1.80
Y_ZvO3.gif

Се знае зошто е одложена ог- хероик ?

Па играт моментално
Автоматски споено мислење:

Грифин 14,5-
Лавин 25,5+
Зајон 23,5+
Оладипо 21,5+

Последно уредено:

Kajgana Shop