Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па нејќат сигурно нашиве да пројдат даље и да изгубат 80 разлика во втора фаза од некој од појакиве. Ќе изгубиме 100 посто.
Одма паднаа квотите :D
од 1.25 до 1.45 за Македонија скокна, ваљда уште малце ќе скокне до понеделник

Tesko da parirame so nasive picleminja.. krivo mi e za kire sto ke se prosti vaka neslavno..
Автоматски споено мислење:

Zicer mi e brasil tim 29,5+

Последно уредено:
Sabajle bev na kafe i uplativ Makedonija: Cile 1 1,5 i Slovenija : Belorusija + golovi...valjda nasive ke igraat na pobeda za da dobijat uste tri utakmici za steknuvanje iskustvo...a Slovencite i Belorusite ocekuvam da se rasturat davanje golovi

Inaku Makedonija varira od kladilnica do kladilnica...ova e vo Sport life...tamu bese vo momentot najgolem koef.

смрди аталанта а 2.25 да не изгуби џенова денес уште пола сат игра

Кај може да се следат играчите ракомет, освен на резултати? Официјалната страна на првенството е катастрофа.

Кај може да се следат играчите ракомет, освен на резултати? Официјалната страна на првенството е катастрофа.
На ИХФ оди во темата за Светсково клаов линк таму

Johan Kiangebeni Kawola 3.5+ 1.87

Последно уредено:
Едно ме интересира само дали некој од тука ги блокира и З.Копачка

Захариасен -4.5
Лекаи -4.5
Гвардиола -2.5

Само шо ги ставија играчите у понуда после 15 минути одам дс ги уплатам сите 3 играчи блокирани.Некој убава пара е земал

Лион ги наполни кладилниците денес па па па.

Па генерално само они играа против бош тим со кој добро им оди а при тоа се борат за прво место.
Дортмунд ги заборај ? :) Со последниот на табела играа кикс,Аталанта денес и тие кикс, Марсеј и тие, сите овие играа со далеку послаби противници и победа им беше неопходна.

Добро да не се убедуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom