Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Licni mislenja i razmisluvanje od tipot eden e nositel drug igra challenger vo kladenje tenis nema nikakvo znacenje. Treba stilot na igra da se prati, dali odgovara na drugiot i generalno shema da se prati. Simon ne e sposoben dva mecha da igra dobro kako favorit a osobeno ne e sposoben da shtiti - 6 hendikep a plus gemovi da ne zboram Tret mech sto fakjam. Fala Australian open :) p. S placheshe i za cista dvojka ama nemav tolku hrabrost.
Се е во ред пројде типот, али како пројде дали виде ти? Ова еднаш во 1000 меча ќе ти пројде, во 2 и 4 сет предност брејк Симон, меч топки, што више... :) Нема везе нека ти се со среќа парите како и да е. И не ми беше мислењето базирано на ранг или слично, ги знам и двајцата како играат. Симон одигра криминално денес, не знам од која причина 5 сета му играше цело време на форхенд на овој али он си знае. Сега ќе видиш против Ѕверев што ќе му се задеси на момаков.

Баш денес одлучија да не шутират пенали :pos: а до сеа три имаше
:popce: да се помолиме да префрлит сеа
Се повреди во првиот напад кога го даде и првиот гол и искочи на 3-4 минути надвор од игра а во меѓувреме имаше 2 пенали и нормално не ги шутираше............... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Се повреди во првиот напад кога го даде и првиот гол и искочи на 3-4 минути надвор од игра а во меѓувреме имаше 2 пенали и нормално не ги шутираше............... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Баш на пеналот пуштив и видов дека тој не го шутират 5 пенали до сеа имаше на утакмицава ке префрлеше глатко ама ко си баксуз џабе е све сеа цела надеж во Бахреин и Кореа
Имат еден куп асистенции од шо приметив денес најде то е

Баш на пеналот пуштив и видов дека тој не го шутират 5 пенали до сеа имаше на утакмицава ке префрлеше глатко ама ко си баксуз џабе е све сеа цела надеж во Бахреин и Кореа
Имат еден куп асистенции од шо приметив денес најде то е
Да бе го глеав цело прво само подава не ни шутира воопшто, еднаш само се обиде на пасивен напад од 20 метра ама го изблокираа. Јебига кога нејќе нејќе. :D

Се е во ред пројде типот, али како пројде дали виде ти? Ова еднаш во 1000 меча ќе ти пројде, во 2 и 4 сет предност брејк Симон, меч топки, што више... :) Нема везе нека ти се со среќа парите како и да е. И не ми беше мислењето базирано на ранг или слично, ги знам и двајцата како играат. Симон одигра криминално денес, не знам од која причина 5 сета му играше цело време на форхенд на овој али он си знае. Сега ќе видиш против Ѕверев што ќе му се задеси на момаков.
Доволно кажано..Остај тоа,ударите не беа ама ич длабоки..Директно му местеше винер.Да изиграше поофанзивно,3:0 ќе го победеше.

А Болт меч топка на 6-7 во тајбрејк спаси со винер на линија 150км/ч..За него беше натпревар на кариерата

Ti kazav emocii vo kladenje ne. Jas ti kazuvam deka nema vrska analizi vo tek na mech Sledi statistika gledaj koj igrac kako se ponasha vo dadeni situacii i sto ti kazuva logikata. Ne go ni gledav mecot nemase ni potreba. Simon znam kako dishe i kako se odnesuval vo slicni etapi vo gren slemovi.

Ti kazav emocii vo kladenje ne. Jas ti kazuvam deka nema vrska analizi vo tek na mech Sledi statistika gledaj koj igrac kako se ponasha vo dadeni situacii i sto ti kazuva logikata. Ne go ni gledav mecot nemase ni potreba. Simon znam kako dishe i kako se odnesuval vo slicni etapi vo gren slemovi.
Oф леле ајде нека ти биде. Јас едно ти кажувам ти друго тераш. Нема везе нејќам да се убедувам, бидна што бидна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom