- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.973
- Поени од реакции
- 9.597
Torpedo 2&5+ 3,40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога е оваа? Не можам да ја најдамTorpedo 2&5+ 3,40
Nizni novgorod[DOUBLEPOST=1544103525][/DOUBLEPOST]Кога е оваа? Не можам да ја најдам
Shto mislish za CSKA i SKA ?Torpedo 2&5+ 3,40
Мислам дека На ЦСКА и е голема квотата и може да се проба тоа е солидна квота за екипа во таква форма друг тип за овде 0-0 во прва третина коеф 3.55 ова е одличен коеф за вакви тимови со одлична дефанзиваNizni novgorod[DOUBLEPOST=1544103525][/DOUBLEPOST]
Shto mislish za CSKA i SKA ?
Мислам дека На ЦСКА и е голема квотата и може да се проба тоа е солидна квота за екипа во таква форма друг тип за овде 0-0 во прва третина коеф 3.55 ова е одличен коеф за вакви тимови со одлична дефанзива
СКА и она е во налет али па тука е мала квота пошо играат со Казан едино валуе 1и5+ 2.60 мислам беше сеа нз точно знам ја играв
Ke ja spojam Novgorod 2i 5+ so CSKA 1 i SKA 5+, okolu 10 kvota pravatМислам дека На ЦСКА и е голема квотата и може да се проба тоа е солидна квота за екипа во таква форма друг тип за овде 0-0 во прва третина коеф 3.55 ова е одличен коеф за вакви тимови со одлична дефанзива
СКА и она е во налет али па тука е мала квота пошо играат со Казан едино валуе 1и5+ 2.60 мислам беше сеа нз точно знам ја играв
tuka ja iam jas i astana mesto SKA i dobro ojtKe ja spojam Novgorod 2i 5+ so CSKA 1 i SKA 5+, okolu 10 kvota pravat![]()
Ajde so srekjatuka ja iam jas i astana mesto SKA i dobro ojt
МИнск се најлоша екипа шо сум ј гледал сезонава ,дебакл прав еве ја 2-2Да ја вртиме ли Нижњи?@Riddler
Prvpat gleam vaka brzi 4 gola na hokej shto sum go uplatilМИнск се најлоша екипа шо сум ј гледал сезонава ,дебакл прав еве ја 2-2![]()
Види пост пишував во ПЛ, за тоа време 2-2. Ај нека цркнат.МИнск се најлоша екипа шо сум ј гледал сезонава ,дебакл прав еве ја 2-2![]()
Изглеа му го поништија немат утакмица да не ми поништет гол ко ке уплатам лепешкариВиди пост пишував во ПЛ, за тоа време 2-2. Ај нека цркнат.![]()
За да ја уплатам јас поништија, не се буни не биди педер.Изглеа му го поништија немат утакмица да не ми поништет гол ко ке уплатам лепешкари