Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Човек се заебаваат со тоа за милион, јасно ти е?!

Не е можно вака да паѓате на глупости, прочитал на форумот за милион утакмица и во буквална смисла го сфатил. Ако некој ставил 100,200,500 евра на ваква препишана "за милион" утакмица од кајгана форум, напишана од човек кој немаш појма кој е и што е слободно нека си купи јаже и нека се обеси!!

12 годишни деца нема да паднат на вакви финти бе, боже сачувај.
Не е за милион тоа толку работата колку што замара на темата за тенис и се прави експерт.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не е можно да постојат волку глупи луѓе жими се. Не примети дека се заебавав со Ставро? Ги виде смајлињата? Можно е да си глуп како тенџере? Затоа и ќе пишам некад веќе тип на темава, еден куп простаци насобрани.

Не знам зошто се нервираш. Што мислиш, зошто јас не пишувам типови на темава?

Не знам зошто се нервираш. Што мислиш, зошто јас не пишувам типови на темава?
Од тебе никогаш немам видено тип на темава ок може некои корисни совети даваш ама еве почни секој ден постирај по 1-2 типа и колку бет и на крај од месец ке ти го видиме профитот.

Од тебе никогаш немам видено тип на темава ок може некои корисни совети даваш ама еве почни секој ден постирај по 1-2 типа и колку бет и на крај од месец ке ти го видиме профитот.

Еве од денес почнувам. Сакаш да ти ги пуштам рано наутро по ПП или да ги постирам овде?[DOUBLEPOST=1519045477][/DOUBLEPOST]
Не е можно да постојат волку глупи луѓе жими се. Не примети дека се заебавав со Ставро? Ги виде смајлињата? Можно е да си глуп како тенџере? Затоа и ќе пишам некад веќе тип на темава, еден куп простаци насобрани.

Педер си денес ако не извадиш тип за милиони, чесен збор.

На тебе гомно не би ти дал да препишеш не па некој тип.

Еве од денес почнувам. Сакаш да ти ги пуштам рано наутро по ПП или да ги постирам овде?[DOUBLEPOST=1519045477][/DOUBLEPOST]

Педер си денес ако не извадиш тип за милиони, чесен збор.
Како сакаш мене ми е се исто може и ПП и ако може да ги има на бет365.

Како сакаш мене ми е се исто може и ПП и ако може да ги има на бет365.

Ако ги нема на Бет365 прво ќе им кажат да ги стават, потоа ќе ги постирам овде.

Вие 2 сте експерти стварно невидени едниов даде 2 типа сигурни се посра другиот па само топла вода измислува...

Вие 2 сте експерти стварно невидени едниов даде 2 типа сигурни се посра другиот па само топла вода измислува...

Дрва бе, дрва, а се прават паметни. Сакаш еден тип за милиони?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom