Џони Вајсмилер
Don't share my food
Фенербахче цела година се истурија од голој баш денес најдоа да апстинираат... Сега лесно 1-0 ќе си заврши... Па дури мислев Т1 3+ да ги играм 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште неа ја чекам и сити 2 баксузи како нас кога ја имат игранп не верувам оти ке победи Фенер...Фенербахче цела година се истурија од голој баш денес најдоа да апстинираат... Сега лесно 1-0 ќе си заврши... Па дури мислев Т1 3+ да ги играм![]()
Добро е гол даделе додека го пишував постот сега уште СитиУште неа ја чекам и сити 2 баксузи како нас кога ја имат игранп не верувам оти ке победи Фенер...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Checkout ти е завршувањето на партијата уствари. Или попросто кажано ако на играчот му требаат 100 поени, тој треба да погоди тројна 20ка и дупла 20ка. Checkout над 170 нема бидејќи 170 е најголемиот checkout, две тројни 20ки што носат 120 поени, и bulls eye што носи 50.Некој пикадо шо пратит да кажит ова шо е во кладилница да имат Checkout над 170 Шо значит поточно ја мислев да земат партија со 170 разлика ама изглеа не е то
![]()
Sto trebase da igram vcera ..
A sto odigrav
![]()
Od nigde nikade gi igrav DeRozan i Mitchell ..
Za vecer
Irving 25.5+
Harden 31.5+
CrniGrk 27.5+
TobiassHarris 19.5+
Butler 22.5+
Uplata 1000den
Sent from my iPhone using Tapatalk