Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Матер да им ебам на навивачиве на Олимпијакос,ја чекав минус за пари сега ќе морам квота 1 да признаам,а оние што ја газеле 1 исто квота 1 ,мрш у пизду материн не прифаќаат пораз куртони за 2 минути на крај .............................................................................................................................................

Матер да им ебам на навивачиве на Олимпијакос,ја чекав минус за пари сега ќе морам квота 1 да признаам,а оние што ја газеле 1 исто квота 1 ,мрш у пизду материн не прифаќаат пораз куртони за 2 минути на крај .............................................................................................................................................
Па завршена е Олимпијакос минус фатена ти е..

Nekoj da ne mozi da najdi rezultat za utakmicava nekade?

INT CF Lac-Inter Wien - Favoritner AC

романиа 5.5+ во живо, 1.8 квота на 20 евриќи, мислам нема шанси да изгубат со повеќе од 5 разлика.

neli kosharka beshe najlosh sport za igranje ?

А зошто мора да значи дека за мене лично прашвам?
Ако знаеш одговори,ако не изигнорирај,јас уште тврдам дека кошарката е ѓубре од спорт за типување ама не значи дека не смеам ништо да прашам во врска со тоа

А зошто мора да значи дека за мене лично прашвам?
Ако знаеш одговори,ако не изигнорирај,јас уште тврдам дека кошарката е ѓубре од спорт за типување ама не значи дека не смеам ништо да прашам во врска со тоа
За другар прашуваш?

Три чуке нема Лопез и ќе победи.Не заслужува да победи ни 1%.

1 и 3+ и примаат гол во 90+
цигани португалски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom