Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
100 евра беше само примерот. Сакам само формулата да им ја знам, како делат 100 евра на 3 дела со различни коефициенти за да извадат профит.
Ke gi podelis kvotite so 100 i ke gi soberes i ke gledas da ne nadminuva 100. Kolku poveke nadminuva 100 tolku e prednosta na kukjata, kolku e podolu od 100 tolku e pogolema tvojata.
Poz

Na dva tiketa gi cekam uste po eden gol da klaat Watford i Liverpool,na prviot Liverpool t2&GG za dobivka 13K + na drugiot istiot tip plus Stjarnan da klaj eden gol isto za 13K+ .al Gomez e istiot ko i pred 10+god u PSV ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Na dva tiketa gi cekam uste po eden gol da klaat Watford i Liverpool,na prviot Liverpool t2&GG za dobivka 13K + na drugiot istiot tip plus Stjarnan da klaj eden gol isto za 13K+ .al Gomez e istiot ko i pred 10+god u PSV ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Брат и јас чекав вчера Ливерпул 3+ и Рејкјавик ГГ2 па не пишав тука цел свет да ме знае што чекам.

Чорич педеру.

Која онлајн кладилница прима најголеми уплати? Ама да е некоја од подобриве кладилници,сигурно да ги исплатам парите.

Која онлајн кладилница прима најголеми уплати? Ама да е некоја од подобриве кладилници,сигурно да ги исплатам парите.

На големиве лиги pinnacle дефинитивно и не те лимитираат никогаш и да добиеш и не ти требаат документи за идентификавија за исплата.

Zdravo, nekoi se kladen na www.1xbet.com ? gledam deka stranata e dosta dobra, ima MK jazik, a i koeficientite se dosta dobri za razlika od drugi.

i jas pred nekoj mesec ja razgledvev stranava ali razbrav deka zatvarale akaunti,limitirale uplati i takvi sranja
Мене прво што ми падна сомнително е премалите минимуми за депозит и повлекување средства. Со други зборови, те привлекува одма да направиш акаунт и да играш. (n) Инаку кои кладилници се најдобри, тие што играте, кои ви се искуствата?[DOUBLEPOST=1493837798][/DOUBLEPOST]Пак да не нема местенки во ракометеиве? :pos:

Последно уредено:
Мене прво што ми падна сомнително е премалите минимуми за депозит и повлекување средства. Со други зборови, те привлекува одма да направиш акаунт и да играш. (n) Инаку кои кладилници се најдобри, тие што играте, кои ви се искуствата?[DOUBLEPOST=1493837798][/DOUBLEPOST]Пак да не нема местенки во ракометеиве? :pos:
marathonbet za kombo tiketi(imaat najvisoki kvoti na favoritive i ogromna ponuda na sportovi) za singloj betfair i pinnacle mislam, za vo zivo bet365, normalno od popoznative kladilnici...

На Франција мислиш? Има некаде инфо со кој состав излегле?

На Франција мислиш? Има некаде инфо со кој состав излегле?
Па тука е и победата на Украина со Чешка и Холандија на гости со Латвија. Исто тука е ремито на Црна Гора со Словачка после губење на полувреме со 4 разлика. :ROFLMAO: (и последни 8 минути губеа со 4, па дојдоа до водство и Словачка израмни по што одма светна крај.)
Инаку еве го извештајот за Норвешка - Франција, составите се тие, ама резултатот не соодветствува ;)

Другар имаше пишано ливче за 30 ден, баш со помислата дека може да пукнат неочекувани резултати, за малце не фати 11 000...
18254644_10206996182421359_1334050120_n.jpg

за денеска очекувам да “заебат“ Босна, Швајцарија и Романија.[DOUBLEPOST=1493885646][/DOUBLEPOST]
marathonbet za kombo tiketi(imaat najvisoki kvoti na favoritive i ogromna ponuda na sportovi) za singloj betfair i pinnacle mislam, za vo zivo bet365, normalno od popoznative kladilnici...
Бараат документи за идентификација? За бет365 знам дека бараат, не знам за другиве...

Последно уредено:
Klizan - Zverev M 1
Pavlychenkova - Davis 1
Khachanov - Troicki 1 (може и + гемови)
Washinghton - Boston 1
Macedonia - Iceland 1

Zdravo, nekoi se kladen na www.1xbet.com ? gledam deka stranata e dosta dobra, ima MK jazik, a i koeficientite se dosta dobri za razlika od drugi.

Ја разгледував денес странава, ми изгледа како една од најдобро организираните веб-страни шо ги имам видено. Премногу игри, се подредено. Браво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom