Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
2 прелази, 2 7+, цело коло досега 3+. Океј е слуачајно е :D
Секој прелаз и натпревар со 7+ е наместено. Ја викам само на резултати пратите Сериа А и играте 0-2 гола.

Палермо се очајни и денес не им бегаше ваков висок пораз. Пред некое коло се спасија од лошата реализација на Милан, па поминаа само со 4 голови а реално беа за дупло повеќе.
Удинезе и Каљари веќе не се екипи кои играат дефанзивно. А Торино е екипа која прима и дава голови, овие скоро цела сезона се ГГ 3+

Добро, ете така 2 години по ред Интер прелаз со Фиорентина, еххехе случајно хехехехе

Значи денеска беше колективно местење насекаде , не само Италија. 80 % од резултатите немаат никаков сенс. Некои местени , некои не се замараат не им значат ништо и не играт.

Да ви кажам дека за една утакмица ке ќарев 6 илјади евра нема да ми верувате, Тоше малерот може да ми носи вода

Да ви кажам дека за една утакмица ке ќарев 6 илјади евра нема да ми верувате, Тоше малерот може да ми носи вода
Која утакмица те заебе и ако сакаш покажи го ливчето. Не дека не ти верувам ама онака да видиме.

Условите во Будимпешта се катастрофални,ветар има нон стоп.Исто и вчера,исто и денес.

Каков гнасен натпревар играат Палас и Тотенхем...Шанса не направија..

Lyon - X2 Amiens - 1 Union Berlin - 2+ Mertens Pliskova Sevastova фатени Lorenzi Nadal Mladenovic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom