Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Верувам многу ја чекавте Реал 1, ама гомното Навас најде да брани немогучи топки во 93та минута, а тренинг топка успеа да ја протне во својот гол во прво полувреме, секако 1-1 & 3+ паѓам само на Реал за 11500 денари.
Прегледај го приврзокот 166663
Кажи некој понеделнички фиксови од тенисиве да дупламе :D

Здраво дечки,
сакам да прашам дека гледам користите скрил и неттеллер зашто не сака да ми прими депозит од картицата ? На скрил да не е проблем што ја стискам опцијата Gambling ?
И дали е подобро/возможно на пример да уплатам пари на пример на Coral со ВИЗА дебитна картица и после да ги повлечам преку скрилл или неттелер па да ги пребацам на истата картица ?

p.s го постирав ова и во обложување на нет ама не знам колку е често посетувано не се лутете и фала однапред :)))

Ако натпреварот е предаден еве пример денеска Чарено Буста го добил без игра, се смета како 1 коеф или како победа на Чарено Буста?

Верона да не мрдните погоре од серија Б ... 100 шанси промаршени и пенал им суди и од него не знаат гол да дадат !

Дуци со овие бермуди на плажа ли е појдел

БердиЧ, 6-1 5-2 и сервис за меч, сега се игра трет сет со брејк предност за Јошихито Нишиока

СКА (хокеј русија) 1 15:00
Фулам 1
Донкастер 1
Стафорд 2

БердиЧ, 6-1 5-2 и сервис за меч, сега се игра трет сет со брејк предност за Јошихито Нишиока
Mentalen e covekot go cekav pred 2 dena 21.5 - 7-6 tepa prv set vtoriot trebase 2 brejka da napravi t.e da tepa 6-2 pravi 2 vrzani brejka poveduva 4-0 i servira za mec pri rezultar 5-2 i go gubi servisot svesta da mu se izgubit krivo mi e so me padna so1.60 a go fakam fonjini so 3 kvota vo zivo da tepa so tsonga

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom