Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во Моцарт 50 е максимум.

Како ли изгледа тикет со 50 искуцани натпревари?
Должина на таков тикет е веројатно подолга отколку што многу места низ државата ќе видат квалитетен асфалт. :D

Да ве прашам, имате ли пробано од овој дамевски блогер тие утакмиците што ги пушта со смс од 60 денари? Пошто го пратам подолго време и овие што му се free singles 50% му се утка, незнам колку може да му се верува.

Да ве прашам, имате ли пробано од овој дамевски блогер тие утакмиците што ги пушта со смс од 60 денари? Пошто го пратам подолго време и овие што му се free singles 50% му се утка, незнам колку може да му се верува.
Голем процент на погодени има. Јас сум праќал пораки сигурно преку 20 пати, само 4-5 пати има промашено.
Ретко дава сингл, најчесто дава по 2 или 3 утакмици, со вкупен коефициент околу 2,5.

На европското направи парампарче, не знам дали утна некој ден да не е добитен :D

Голем процент на погодени има. Јас сум праќал пораки сигурно преку 20 пати, само 4-5 пати има промашено.
Ретко дава сингл, најчесто дава по 2 или 3 утакмици, со вкупен коефициент околу 2,5.

На европското направи парампарче, не знам дали утна некој ден да не е добитен :D
Нека ти пиши колку во денот му се недобитни и по колку пари се уплатени. Го следев и јас едно време, и сватив дека ради реда пука вип утакмици, без да ги проанализира.
- Ми остана Ајах у сеќавање лани, ставена у вип сингл 2ка 1.75 кофф. Ајах без пола првотимци, голман други и имав прочитано дека имале мали недоразбирања во тимот, кофф расте , тој 2ка. Лагано 3:0 си изгубија. Имаше и друг пример.со кошарка овер. 4/5 пати сум начекал вакви утакмици додека го следев, каде е недоволно информиран барем за почетниот состав.

Како ли изгледа тикет со 50 искуцани натпревари?
Должина на таков тикет е веројатно подолга отколку што многу места низ државата ќе видат квалитетен асфалт. :D
И мене ме интересира. Мора да се проба ова некој ден. :LOL:
50 утакмици таман од кладилница до дома тикетот ќе стига, нареди си ги по обратен редослед, првите утакмици да почнуваат од најдолу на тикетот, стави го тикетот на ваква направа и како ќе влегуваат само заокружи ги и заврти на рачката. Ако те падни некоја потпали го нека изгори со се кладилница :D

Еве ви од мене ѕа денес,џабе ви давам лоокумче-

MZT-Cedevita прво полувреме хен 2 ( 4.5 е хендикепот)
1.90 коеф.

Еве ви од мене ѕа денес,џабе ви давам лоокумче-

MZT-Cedevita прво полувреме хен 2 ( 4.5 е хендикепот)
1.90 коеф.

И кај Цедевита ќе фалат играчи двајцата Американци Хопсон и Стоктон како и Дукан добиле откази, плус Жганец бил повреден и не дошол во Скопје.

Пак би требало да тепаат Цедевита сепак дали е локумче незнам баш..

И мене ме интересира. Мора да се проба ова некој ден. :LOL:
50 утакмици таман од кладилница до дома тикетот ќе стига, нареди си ги по обратен редослед, првите утакмици да почнуваат од најдолу на тикетот, стави го тикетот на ваква направа и како ќе влегуваат само заокружи ги и заврти на рачката. Ако те падни некоја потпали го нека изгори со се кладилница :D
Јас имам уплаќано таков тикет али дечкото што ми куцаше имаше страшен распон на раце кога го вадеше тикетот..:D

Перпероглу+
Јович+
-------
Вестерман +
Датоме +
-------
Зисис +
Калатес+
-------
Руд +
Деј +

И кај Цедевита ќе фалат играчи двајцата Американци Хопсон и Стоктон како и Дукан добиле откази, плус Жганец бил повреден и не дошол во Скопје.

Пак би требало да тепаат Цедевита сепак дали е локумче незнам баш..
Вака сега,Цедевита редовно игра ѕонски пресинг,посебно против екипи како МЅТ,ИНДИЈАНЦИ,денес ќе го нема Клоф,на плеј ќе бидат двајца играчи од МК,кои врска немаат,нема да можат една топка да пренесат преку центар,така да Синовец ќе треба да игра на кец,со само тоа Синовец ќе биде поиѕморен во нападот,нема да може да го игра тоа што го ѕнае.
Центарот најмногу ѕависи од плејот,сам да си ја подаде под кош не може,ѕначи Лалич одма го отпишуваме од играта,Скот и Лучич што е до мене цела утакмица нека бидат сами под кош,ништо нема да напраат.

Да сумираме,добар тип би бил и Т1 -73.5 ѕа МЅТ.

Јас имам уплаќано таков тикет али дечкото што ми куцаше имаше страшен распон на раце кога го вадеше тикетот..:D
Многу им се големи тикетиве на Моцарт. И широки и долги. Па уште 50 да напишиш упм

За денес прво што ми се свиѓа е Дианџело Расел.. очекувам да го дадат некаде на 15.5 нашиве видов во србија суперспорт на 13.5 го имаа дадено тоа е поклониште ќе иде преку 20 вечерва.. го кренале и во суперспорт на 16.5
Balkan betting-tipuvanja-prognozi
Ako si zainteresiran pridruzi ni se vo grupata

Карлович ме разочара, шо е работава шо му ја свртеа одма незнам ... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom