Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Torpedo 1i6+ 3.80 нема да излезе освен ако Астана повторно не изиграат утакмица за на филм и тоа серија може да направат колку срека имаат последниве утакмици

Едн тикет лига лопова да се прати нешто вечер :tvg:
Gent : Konyaspor - 1
Sparta P. : Inter - GG
Fiorentina : Qarabağ - 1
Hapoel B. Sheva : Southampton - GG
Roma : Astra Giurgiu - 1 & 3+
Athletic Bilbao : Rapid W. - 1
Fenerbahçe : Feyenoord - GG
Manchester Utd : Zorya - 1 & 3+
Olympiakos : APOEL Nicosia - 1

за тие што си играте тикети еве еден рандом али мислам дека влегува вечерва :D

Ajax 1x&2+ 1.45
Feyenoord x2&2+ 2.25
Dundalk-Macabi GG 1.93
Manchester 1 (-1.5) 1.54
St.Etiene-Anderleht GG 1.82

17.6 коеф (од 2win се коеф, на такви го одиграв, во спортлајф или другите може и поголем да е коеф)
Лига на преваранти толку би играл, 250 денари донација денешна, ако влезе 4 бона освежување :D

Почеток на АBA лигата,иако Будучност ми се фаворити оваа сезона, денес играм против нив бидејќи им фалат неколку стартни играчи. Цедевита прва утакмица домашен терен, треба добро да отворат.
Хендикеп 1 -7.5 1.58 на bet365.

Бетсити само во Ск ли ќе останат или и таму клуч ќе им удрат? Ако ова биде, тоа се екстремно жални вести...

Се мислев дали Гент т1 или Селта т1 и викам ај бе кој кур се овие Панатинаикос ....и нормално :) А пак иам убав тикет хаха ... само интер ГГ3+ и Селта т1 за 10тина

Ајмо уште еден гол Интер да ми остане жив тикетот :)[DOUBLEPOST=1475173947][/DOUBLEPOST]Не бе, гомна Италијански, кај можи да не те поебат

Брага цели 85 минути шут во рамки на голот немаат, а јас ГГ ја чекам. Џабе е и црвени картони за Шахтјор и се. .

Цедевита брука! !! Заслужено изгубија дај боже и од соколи вака да губат !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom