iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Atromitos гроб да немате да ви ебам матер грчка..
1Х ја имам 0-2 завршува.. браво

1Х ја имам 0-2 завршува.. браво
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

најлош тип ми е 3+ за играње и најчесто не излага ко ќе превземам од некој, да видиме Реал и Гент у случајов.![]()
![]()
Real M 3+
Gent 3+
Santos 3+
Alianza Atl 3+
Carabobo 3+
Nekako Santos i Carabobo ne mi izgledat realni,i nemozam da se odlucam za koi 4 para da gi pustam na 500den
Inace denes istoto me snajde,so ubo si imav 7+ koef nejkev da uplatam 1000den i si gi dodadov finckite gupci ,a cel den u plan mi bea Jerv i Raufos 3+ ..ti ibam srekata .
Bar Oberhausen si vleze,al nikako poveke od eden tiket preku vikend da se fati !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sport LifeДа не знаете дали негде има да се игра утакмица на жолти картони ?
Sport Life
Па сами ги бираат, али претежно од најсилниве лиги има за жолти картони. Вечер за оваа 100% ќе има, прашај само што ќе почне утакмицата, треба во живо да ја дае на жолти.Точно ми треба за утрешнава утакмица, Севиља-Бетис. Има за сите утакмици, или сами бираат?
Точно ми треба за утрешнава утакмица, Севиља-Бетис. Има за сите утакмици, или сами бираат?
моцарт исто има картони..бетсити па сигурно
Mozzart pustaja edno vreme, sega nema za ligive, edinstveno za LS pustaat...
Betcity nema vo Prilep...
Igrav edno vreme, momentalno nemam pari staveno..најдобро ти е на нет ако играш бет365 веќе има граница..