Џони Вајсмилер
Don't share my food
Атлетико - Псв давајте голови бе мајмуни !
Секоја чест,најде Атлетико Мадрид да ги играш на голови..каков потег од твоја страна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Атлетико - Псв давајте голови бе мајмуни !
Оо Џони спасителу светецу наш просветли не овде на сите што да играме од сега .. Атлетико на голови не , кошарка не , друго што да се игра што да не се игра . За кошарка знам дека не треба да се игра ама никогаш не си пишал дека не се играат и Атлетико на голови .Секоја чест,најде Атлетико Мадрид да ги играш на голови..каков потег од твоја страна
Оо Џони спасителу светецу наш просветли не овде на сите што да играме од сега .. Атлетико на голови не , кошарка не , друго што да се игра што да не се игра . За кошарка знам дека не треба да се игра ама никогаш не си пишал дека не се играат и Атлетико на голови .
Во последниве 5 утакмици имаат само 2 пати така изиграно последните 3 им се сите со по 3 гола дадени . бтв гол во мрежата на Атлетико ќе смени се на утакмицава.Па човече ја играш најдефанзивната и најкасапската екипа на голови ?..мислам чоек нема што да ти се напиши повеќе тука..Атлетико Мадрид секоја утакмица игра како да се работи за последна и прима случајни голови а рачунај не се заинтересирани премногу за давање голови па тука не знам каде погрешив...не гледаш сите резултати му се бинарни..1-0,0-0,0-1...и како очекуваш сега одеднаш да се распукаат со голови?
Примаш облози? На 3+ да товарамеТип за наредна недела. Колку пати Џони ќе пише, да не се игра кошарка?
0-2 2.10
3+ 1.60![]()
Мајстор беше, мајстор остана!!!Атлетико Х
Манчестер Х
Коа ги разбираш ги разбираш , нема мн филозофија,за вечерМајстор беше, мајстор остана
apsolutno ne.Osven Vandal fati nekoj drug sportska ?
Какво местење ќе има пууу.Сега во јуни/јули ќе има 2-3 тенис фјучрс турнири во Скопје.Ќе се уплаќа и директ на трибина жестоко навивање.![]()
Тоа самото по себе си иде.Какво местење ќе има пууу.
Кај сме ние за тенис, ќе плукаме и пцуеме ако не пребее на тикет![]()