Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Англија вечер трите Х

Од кошарките вечер...Олдриџ,Вестбрук,Дурент,Вигинс,Таунс и Џорџ +

Го стадов депортиво колку да крене коефициен и ме ебе ко грчка. Од сега играње само мои типови...

Kobe Bryant (Achilles) and D'Angelo Russell (ankle) are questionable to play Tuesday vs. the Pelicans.

It looks like both guys are headed for a game-time decision, and if Kobe is unable to give it a go, Anthony Brown will earn another start. Nick Young will also have the opportunity for extended minutes, however the primary beneficiaries will be Jordan Clarkson and Lou Williams.

Лу и Кларксон +

Hassan Whiteside (knee) is being listed as questionable for Wednesday's game vs. the Clippers.

If Hassan is forced to the sidelines again on Wednesday, Miami will be forced to use a lot of small ball lineups featuring Chris Bosh at center with Loul Deng logged extended minutes at the four-spot. Justise Winslow would more than likely earn another start with Hassan out, with Tyler Johnson and Gerald Green earning extra minutes off the bench.

Денг +

Ronnie Price (sprained right toe) has been ruled out for Tuesday's game against the Pacers.

With Price out, Brandon Knight will continue to get all the run he can handle, and Devin Booker will continue to start at the two-spot. Archie Goodwin and Lorenzo Brown will also have the opportunity for limited minutes off the bench, but neither guy is likely to earn enough playing time to matter in most leagues.

И Лен аут.

Најт +,можда и Мирза +.

Кај Голден Стејт Игудала,Ливингстон и Грин ќе одмараат најверојатно.

Newcastle-1X
Crystal Palace-X2
West Ham Utd-X2
4.6
Се по список ви ебам Палас играте против последно место и губите :facepalm:
И плус тоа Астон Вила последните 16 утакмици немаше победа ке идам се убијам БАКСУЗ

Се по список ви ебам Палас играте против последно место и губите :facepalm:
И плус тоа Астон Вила последните 16 утакмици немаше победа ке идам се убијам БАКСУЗ
Epa redno bese i tie da pobedat

Фролунда 2и5+ 4.08
wic.gif

mislam deka tuka moze da prasam za ova ... znaci na bet365 napraviv akaunt sakam kartickata da ja vnesam se ubavo vnesuvam imam tocno 20 evra na karticka i kje stisnam deposit i nejke da ja procita mi vika problem neso ... nekoj so ima iskustvo da mi pomogne

mislam deka tuka moze da prasam za ova ... znaci na bet365 napraviv akaunt sakam kartickata da ja vnesam se ubavo vnesuvam imam tocno 20 evra na karticka i kje stisnam deposit i nejke da ja procita mi vika problem neso ... nekoj so ima iskustvo da mi pomogne
probaj od 18 pa nadolu bi trebalo na 15 evra da ti fati ima nekoi sitni provizii mislam i slicni sranja.

ГГ 3+ ги имав, а искрените желби и честитки можи да се префрлат кај Нотингем и Бирмингем, за истиот тип.
Не можам тикет да погодам во новата...

u mozzart за поени на цела утакмица плус/минус важат продужетци? за играчи претпоставувам како кај сите важат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom