Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де , Ооооо ТИ пензионеру со исполнет живот и полн џеб од дојави и логични бетови по светски онлајн кладилници при кои не у даваш никаков данок на Грујо и кој "малото" слободно време го користиш за "поучни" совети на форум каде пишуваат деца на кои може татко да им бидеш.
Иди ајде трепкај со очите на бетекслорер, види која квота скокнала за 0.02 и сигурно ќе е местенка. Шетња.

Немој вака, ќе се навредам од твоите зборови. :) А ако ти напишеше некој на твоја возраст дека тресиш глупости, во ред ќе беше?

Бетексплорер се вели, но повеќе го користам Одспортал. Инаку, има паметни и глупи деца. Погоди во која група ти спаѓаш.

Мислења за утре Романија - Казахтан (ракомет-жени)
19.5 граница. Романија го победила Порто Рико 47-13 , а Казахстан загубил од Шпанија 31-10 прво коло. 1хендикеп?

Полошо натпреварување за кладење од вторава Бундеслига не постои на планетава мислам.

Ете ви го Лајпциг тепале, 3 гола за 5 минути на крај значи кога сака сака..

Инаку за денеска само Мекс Лекс двојка на 1.8 домаќините без првиот центар Мајсторович, Џуканович и го раскинале договор со првиот плеј Пилчевич
Друго ништо не ме фаќа на око од утакмициве, првпат во викенд ден да неможам да најдам бар 3-4 утакмици за сингл играње

ПСЖ Т1>34,5 @1.90
Ливерпул x2&0-3 @1.67
Aтл.Билбао 1x&0-3 @1.53
Mилан x2&0-3 @1.42

Мислења за утре Романија - Казахтан (ракомет-жени)
19.5 граница. Романија го победила Порто Рико 47-13 , а Казахстан загубил од Шпанија 31-10 прво коло. 1хендикеп?
Би требало да влезе.Кај Казакстан само бековите шутираат и од тоа од 9-10 метри,никаква акција не знаат да направат.Голманката има 100 кила и нормално ич не е подвижна.

Да не падне гол до крај на Аталанта и Штутгарт гг3+...

Ќе тепаат Шведска жениве, 1.30 им дале? .. Ај некој што прати нека пише :)
Иначе идеме на поправно, ПСЖ ме бута, а еве и Ливерпул. Мора да се извадиме за цел викенд.

Флензбург 2 @1.10
Милан x2&0-3 @1.42
Ст.Ентјен 1x @0-3 @1.52
Aтл.Билбао 1x@0-3 @1.53 ...- оваа се мислам и само 1. ништо чудно да има 4-5 гола.
Шведска жени 1 @1.30

Oколу 4.7 праат коефициент.

Значи стварно ракометов жениве се бегај подалеку. Вчера Кина губи од Холандија која не е светска сила 21 разлика, а Куба одиграа солидно со една Полска и изгубија само 5. Денеска Кина ги ремети Куба со 9 разлика ко од шала.

Еве ви од мене една утакмица денес,
МЗТ - Цедевита 2 ( 1.50 )
МЗТ во АБА лига е тотално вон форма,губат од кој стигнат,нема лидер,плејовите се тотално безвезе,Протич не знае да води топка,Љубичич користи 16 секунди за да намести напад.Дамјан скрос паднат,нема кој да го разигра,Мијатович е повреден,ќе игра меѓутоа со болки во зглобот.Клупа никаква,нема помош од 6-ти играч,нема ротација,првата петорка ќе се измори по некои 7-8 минути игра и ќе се види разликата во подолгата клупа на Цедевита.
Гостите евролигашка екипа,се борат за прво место во АБА,далеку појак ростер и искрено ме изненади коефициентот.
Реално треба да е околу 1.15 и веројатно вака е кренат поради играта на МЗТ против фаворити(ЗВЕЗДА , Партизан)меѓутоа Цедевита не спаѓа тука,салата не верувам дека ќе биде полна и нема да има некој голем притисок над противникот.
Огромна вредност има оваа квота за Цедевита.
Ako ne vlezi cedevita ke te natepam :D :D svrzana mi e so barca T2- 83.5- , na 1900. ja gledam vo zivo mn trojki raspuca mzt . ko ke ne treba da mu ebam kurtonite. Ako izgubat cedevita i vistina straamota. a si ja imav uste vcera zacrtano deka ke ja igram 2ka i od ko te procitav tebe me zapecati so sigurnost da ja igram ,ocekuvam vtoorovo cedevita da stisni malce pojako i da pobedi pa dvava da se raduvame daj boze :) (y)

Ако тепа и Билбао после ќе си каснам од курот што не пишав денес :tapp::tapp:

nekoj ima informacija zaso na girona - cordoba dvojkata dojde 5-6 koeficient a cordoba e vtoro plasirana dodeka girona okolu 15to?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom