Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Jas padnav gotovo na edno,cekam drugo livce za vadejne za denes so mal minus,, vo 4 minuti cska dava 14 kosha , vo cela cetvrtina 16 bravos.. cudna teorija.. ko mu dojde nozot do koska togas pocna da igrat
2 razlika e....ako udrat na fauli sega moze uste 9 kosa da daat.... ajdeeeeeee aaaaaaa

Galatasaray me trgat na 2/1 celo vreme, ke ja probam so 2e vo zivo,kaj trgna losho denov uste od sabajle neka odat i ovie 2e.

Го имав хајнс над 9.5 и си даде 9 поени црниот

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Турциве и фудбал и кошарка се е отидено у к... не вреди на ливче да ги ставиш, Фенербахче кошарка како ретардирани играат а јак тим сега и Анадолу се мачи со Цедевита

se nadevam ne ja izigra...
ja izigrav za zal.. vo 6:50 minuta bese koga ja pisav 9' inan gol pogodi. Neke vleze Anadolu - Cedevita 154.5- i nema da e taka strasno za denes samo 200 denari ke e minusot. Ama ako ne vleze ke poveke od opasno..
- Najgolemata greska e so igrame sekoj den bukvalno sekoj den 7/7 vo nedelata po nekolku livcina na den. Edna od najkatastrofalnite greski, nervoza ,pari i tn.. zaraza losha

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Го имав хајнс над 9.5 и си даде 9 поени црниот

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Добро неможам да разберам шо е проблемот со вас бе луѓе..еве исклучително со тебе?..секој ебан ден се жалите како една ве паднала за кош,како вие сте малер како не знам што....едноставно бе луѓе не играјте кошарка,заборавете го тој умрен спорт за играње,нема пари таму зарем не научивте?....значи тој коефициент 1.9 нема вредност во кошарката..тоа ви е исто како да фатите 2.50 во фудбал...или пак некој фаворит од 1.20 во кошарка е исто како 1.60 во фудбал...значи додека не научите основна математика ќе ве стрижат..НЕ ИГРАЈТЕ КОШАРКА ЗАБОРАВЕТЕ ГО ТОЈ СПОРТ..ова е последен мој пост поврзан со овај гнасен спорт и нема повеќе да ви трубам...ќе изгубите многу повеќе отколку јас што изгубив ако не застаните да играте посебно не кошарка..тој спорт го има во понудата за кладилницата да биди ќар

Добро неможам да разберам шо е проблемот со вас бе луѓе..еве исклучително со тебе?..секој ебан ден се жалите како една ве паднала за кош,како вие сте малер како не знам што....едноставно бе луѓе не играјте кошарка,заборавете го тој умрен спорт за играње,нема пари таму зарем не научивте?....значи тој коефициент 1.9 нема вредност во кошарката..тоа ви е исто како да фатите 2.50 во фудбал...или пак некој фаворит од 1.20 во кошарка е исто како 1.60 во фудбал...значи додека не научите основна математика ќе ве стрижат..НЕ ИГРАЈТЕ КОШАРКА ЗАБОРАВЕТЕ ГО ТОЈ СПОРТ..ова е последен мој пост поврзан со овај гнасен спорт и нема повеќе да ви трубам...ќе изгубите многу повеќе отколку јас што изгубив ако не застаните да играте посебно не кошарка..тој спорт го има во понудата за кладилницата да биди ќар
upload_2015-10-29_21-37-9.png 1.04 ?? и пак не го слушате @Џони Вајсмилер ?? па нека ве дерат ко овци

кошарка освен на конечен победник и тоа само нба, другите игри се све игри за малоумници.... имам и приметено дека во кладилница најчесто најголемите забеготини играат такви типови, без навреда.
еве денес решив да ги препишам на минус кошеви цедевита и само таа ме рикна за 30еу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom