- Член од
 - 8 јануари 2014

- Мислења
 - 2.218

- Поени од реакции
 - 2.075

Марсеј-3+
Оксер-3+
Дордрехт-ГГ3+

Оксер-3+
Дордрехт-ГГ3+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двапати сервира за меч и двапати ги губи сервисите,сеа тај-брејк ке одлучи,тоа е рулет не се знае ништо[DOUBLEPOST=1440791781][/DOUBLEPOST]Браво шведова алал да ти е жими ку.овОваа Шведова многу е проста и ебам тоа кравата, а сум си рекол дека курвиве никад на ливче ама пак!

bate za 4000 samo ushte nego go chekav, kakvi sve tenisi fativ, herbert tepashe, safarova 2-0, ymer 2-0, kontaveit tepashe, donskoy, mathieu i na 5-2 kopukov si go zaokruzhiv, pochnav planovi da si praam za utre i zadutre da se zdrvam ..mi go nachuka za site pariГроб да нема Едмунд,матер в пичка да му ебам.Море стомајки.
5-2 во решавачкиот сет и 5-7 изгуби.На 5-4 имаше три брејк,сет,меч топки.
Еј Нишиока 5 гејма по ред му зеде ауууу.![]()

bate za 4000 samo ushte nego go chekav, kakvi sve tenisi fativ, herbert tepashe, safarova 2-0, ymer 2-0, kontaveit tepashe, donskoy, mathieu i na 5-2 kopukov si go zaokruzhiv, pochnav planovi da si praam za utre i zadutre da se zdrvam ..mi go nachuka za site pari![]()

Истото..Не е до мене овој моронов го стајл детево да бранит на гол ебаму мрсул скапан каков гол прими првиот@Riddler дај вρати се човеκу, не личи ова на тебе [emoji2]
 али и овој мајсторски го ебна играчов 
 третиот од в орман го прими џабе и Автомобилист и Амур јебем ти Трактор бе од Југра 5 гола примија