Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сан Хозе - ЛА Галакси - 3+; 1.80
Вилем 2 - НЕЦ(К?) Нијмеген - 3+; 1.80

Саснович-Егучи 11 гејма,11 брејка.:tapp:

12/12 :icon_lol:

Последно уредено:
За греота Сашнович кај ја иам 1,уште има 4-2 у тај брејк губи 4-7 пич.. скапана сервис неможе да си земе
11960226_729890427117543_4876423041985985403_n.jpg

оваа па простата цуренко не може да земе уште еден гем барем у првио сет ебати глупачата

Оваа Шведова многу е проста и ебам тоа кравата, а сум си рекол дека курвиве никад на ливче ама пак!

Оваа Шведова многу е проста и ебам тоа кравата, а сум си рекол дека курвиве никад на ливче ама пак!
Двапати сервира за меч и двапати ги губи сервисите,сеа тај-брејк ке одлучи,тоа е рулет не се знае ништо[DOUBLEPOST=1440791781][/DOUBLEPOST]Браво шведова алал да ти е жими ку.ов

Последно уредено:
Гроб да нема Едмунд,матер в пичка да му ебам.Море стомајки.

5-2 во решавачкиот сет и 5-7 изгуби.На 5-4 имаше три брејк,сет,меч топки.:mad::mad::mad:

Еј Нишиока 5 гејма по ред му зеде ауууу.:popce:

Просто обожавам вака коа на фаворити (во случајов Марсеј) им се дешава повремен распад систем, па моеш да товариш на големи коефициенти против нив, само нека продолжат. :гик:

Гроб да нема Едмунд,матер в пичка да му ебам.Море стомајки.

5-2 во решавачкиот сет и 5-7 изгуби.На 5-4 имаше три брејк,сет,меч топки.:mad::mad::mad:

Еј Нишиока 5 гејма по ред му зеде ауууу.:popce:
bate za 4000 samo ushte nego go chekav, kakvi sve tenisi fativ, herbert tepashe, safarova 2-0, ymer 2-0, kontaveit tepashe, donskoy, mathieu i na 5-2 kopukov si go zaokruzhiv, pochnav planovi da si praam za utre i zadutre da se zdrvam ..mi go nachuka za site pari:tapp:

bate za 4000 samo ushte nego go chekav, kakvi sve tenisi fativ, herbert tepashe, safarova 2-0, ymer 2-0, kontaveit tepashe, donskoy, mathieu i na 5-2 kopukov si go zaokruzhiv, pochnav planovi da si praam za utre i zadutre da se zdrvam ..mi go nachuka za site pari:tapp:
:pos::pos::pos: Истото..

Некогаш мислам дека кога ги заокружувам правам малер,и доста често ме заебуваат.Кога ги шкртнувам,влагаат.Чудна работа,ама фаќа "магијата".:icon_mrgr:

@Riddler дај вρати се човеκу, не личи ова на тебе [emoji2]
Не е до мене овој моронов го стајл детево да бранит на гол ебаму мрсул скапан каков гол прими првиот :facepalm: али и овој мајсторски го ебна играчов :cuc: третиот од в орман го прими џабе и Автомобилист и Амур јебем ти Трактор бе од Југра 5 гола примија:facepalm::facepalm::facepalm:
леле 4 гола беа поради глупости примени :busi:
Утре
ЦСКА требит голеада да е а богами 2 ке видам коеф
Спартак треба да е 1 солидна Лада ептен слаба на почеток
И СКА требит лесно да тепат со Торпедо а оваа Јарославл треба да е минус ама не ја играм неа

Последно уредено:
Ливерпул 1
Бурнемаут - Лестер ГГ
Челзи - Кристал Палас ГГ
Тотенхем - Евертон ГГ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom