Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Gi ceka li uste nekoj drug ovie talibanci od turska 1t12+?!!da im ibam gupskoto pleme !!!ne velat badijala lakom gz da k.ura prima ..namesto obicen kec,ja da pojacam koef...[emoji35] [emoji35]

Дај бе помогнете малце да го ебам, нов сум во овие води, просветлете ме малку од малку..
За голови претежно кај се најмали маргините, затоа што играм најчесто 3, 4+
Златна Копачка или ВилХил или СпортЛајф или некоја четврта?

Па не зависи од кладилницата си зависи од екипите кои играат меѓусебно,ако те интересира посебно некоја текма споредувај коефициент ебаго...... зависи и од формата на екипите колку гола дале дома колку гости бла бла бла
Дај бе помогнете малце да го ебам, нов сум во овие води, просветлете ме малку од малку..
За голови претежно кај се најмали маргините, затоа што играм најчесто 3, 4+
Златна Копачка или ВилХил или СпортЛајф или некоја четврта?

Ех бре монтела кретен невиден го вади Валеро ( единствен покрај Пизаро) што плеткаа нешто во прво полувреме го става хоакин а го чува неписменион џилардињо , сега играјте без средина да ти ебам екипата неписмена .

Не следам итаљанско првенство ич али стварно не ми е јасно како фиорентина е во полуфинале лига европа па овие се од господ отепани , очај срамота

Пишувајте ја Виола 1 во живо , влезе Гомез:D
Дојде фиорентина 3+ ајде кајги само галата т1 те молам!
Уште еден ајдее

Последно уредено:
@Lux
Ја ги фатив Реал 1.83 коеф. во Бет Сити,ако не веруваш ќе ти сликнам!
Како и да е,се надевам дека ќе не испоштуваат

• Ми се допаѓа
Reactions: Lux
Лион ја имам во систем 2-2и3-5
0-2 6та минута,0-10 ќе ми заврши :cautious:

Ах бе мамата у пичка.

Последно уредено:
koj igral denes italija se zaebal :yid:

Значи најголем идиот сум,пишувам систем Наполи,Реал и Лион гг3+ 2/3 за 2000 и преправам на 2/3 Наполи гг3+ Реал и Лион 2-2и3-5,сега ќе бев добитен веќе :tapp:

Дека ја најдех Лудвисбург ега ни ја видам ни ја најдам крвта да им ебам!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom