Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе да му ебам мајката до кога све од 0-1 ќе напраат 1-1 у крајните минути и ќе ме заебат више....
Вчера спортинг денес Ајакс

Зошто ги играш воопшто Ајакс и Спортинг?..какви амбиции во првенството имаат овие два клуба освен да наместат некоја утакмица?..ЛШ на двете екипи му е загарантирана а за нешто повеќе неможат да се изборат и нема логика да ги играш да победат кога нема за што да играат..

Моментално Бенфика,Порто,Барселона,Реал Мадрид,Арсенал,Сити,Јунајтед,Лион.Шахјор и Днипро се за играње..овие фаворити до крајот на сезоната мислам дека се зицери против послабите екипи..намерно не ги спомнувам Турските бидејќи се ненормални,а тука можи да се вметнат и Валенсија и Атлетико Мадрид каде водат мртва трка за трето место

kaj se zaebav so hearts x2 bog da chuva ...

Овој McGee J. го пратам од почетокот на турниров и во сите мечеви беше аутсајдер и сите ги доби до сега, во прво коло со Џумхур на 3 коеф, после ги доби Молтени и Клезар, и вчера на 4.50 коеф победи против Лоренци, вчерашниот меч го гледав од почеток до крај и можам да кажам дека 5-6 поени беа фантастични од негова страна, во 2-3 наврати на мрежа одигра како да е топ 5 дубл играч, и имаше неколку добри винери од форхенд, лоша страна му е што знае да влезе во серија на дупли грешки, вчера во еден гем дури 3 по ред направи, и денес е поставен за аутсајдер против Пела, има 2.50 коеф
, овој Пела исто му гледав 2 меча на овој турнир, не ми остави впечаток ништо посебно освен што има солиден прв сервис и доста често го убацува и освојува доста ефтини поени така, изедначен меч според мене е ова па дури и мала предност би му дал на Ирецот

Бордо да ја чекаш 1+ цела и да им поништат 2 гола .....лајк ..#Magic

Што мислите за
Кил
Џокович
Барселона 2 1.10 (draw no bet)
Аргуело

за посолидна уплата

Има некоја страна шведски текми кај што може да стримам ? Кај се запустив со овие Гефле 3+ .... вол

Kajgana magijo,Ska winer 1 i Shefield 4.5+ za dobivka [emoji4]

За вечер Гент-ГГ 1.8 квота :backa:

Иначе Барса-2Т2 има добар коеф. ...ќе ги сомелат ;)

И продолжува како вчера. Реал, Паок, Бордо, Шахтјор, Бурса. Повторно сите фаворити добиваат. И ќоро и сакато ќе биде добитно. Може ли некој теоретичар на местени натпревари да ми каже зошто не се најде некоја екипа да одигра за кладИоници и да ги спаси?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom