Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Човек ќе помисли 170 коефициент дека си фатил, а не 1.70
Дај да го видеме ливчето :rolleyes:
Не вреди за такви како тебе да пишувам али ај ако беше до толку паметен немаше во темата Добивка да имаш само 1 тикет постирано и тоа на кој ти е скриена уплатата и добивката.
И тоа демек за да не си се фалел си ги кријал добивката и уплатата тоа на мали деца да им го кажуваш.
А за коефот ти ни толку неможеш да погодиш затоа седи си таму мирен.

Не вреди за такви како тебе да пишувам али ај ако беше до толку паметен немаше во темата Добивка да имаш само 1 тикет постирано и тоа на кој ти е скриена уплатата и добивката.
И тоа демек за да не си се фалел си ги кријал добивката и уплатата тоа на мали деца да им го кажуваш.
А за коефот ти ни толку неможеш да погодиш затоа седи си таму мирен.
Ти немаш ни тикет :pipi:

Кажете за утре нешто? Може за цел викедн де...гледам има доста зицери, плус повеќето дома играат. Кој по вас би кикснал?
Кои се тие зицери ? Освен Челзи и ПСЖ не гледам јас некој друг зицер.

Конечно дочекав Фоњини да стартува :cuc: сега ми треба да тепа со три гема разлика :semolam:

Конечно дочекав Фоњини да стартува :cuc: сега ми треба да тепа со три гема разлика :semolam:
е арен услов чекаш.............обично или добива со многу гемови или губи со многу гемови хендикеп :icon_lol:

Кои се тие зицери ? Освен Челзи и ПСЖ не гледам јас некој друг зицер.

Манчестер Сити?..Атлетико Мадрид??..Барселона?.Реал Мадрид?..Бенфика?

Манчестер Сити?..Атлетико Мадрид??..Барселона?.Реал Мадрид?..Бенфика?
Сити со Њукасл зицер? Шознам, јас не мислам така.
Реал игра недела, а мислев дека и Бенфика игра недела :D
Барса само ти и Стефан ќе ја играте :icon_lol:
Е Атлетико можи да го клајме во зицерите

Сити со Њукасл зицер? Шознам, јас не мислам така.
Реал игра недела, а мислев дека и Бенфика игра недела :D
Барса само ти и Стефан ќе ја играте :icon_lol:
Е Атлетико можи да го клајме во зицерите

На Сити му се врати ѓупакот Туре,Агуеро се врати во форма и плус Насри,Силва и Навас се здрави и можат да настапат..а кога сити е во фулл состав тогаш нема подобра и постабилна екипа во Англија..утре 1 во 1 и 3+ и сркајси :D

Јунајтед или Арсенал ??:coffee:
Арсенал ми е посигурна Јунјтед како гостин во БПЛ има само 3 победи и 7 нерешени и 2 пораза оваа според мене било кога Х@1.6

Арсенал ми е посигурна Јунјтед како гостин во БПЛ има само 3 победи и 7 нерешени и 2 пораза оваа според мене било кога Х@1.6
Оти се маткате со Јунајтед и Арсенал нагости, кога ги имате дома Челзи, Сити и Блекбурн?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom