Zdravo,i'm back.
Chelsea 3+
City 3+
United x2 (za stavro ova)
All in
Sent from my iPhone using Tapatalk
Chelsea 3+
City 3+
All in

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
132 денара во било која освен Бет Сити, таму е 50че мислам
ama samo 2 od 12 da imam na livceto taka? da nemam gore u stub, tuku sakam cisti da mi se 2 od 12...210 мислам.
Стубот не ти влијае на бројот на комбинации, со или без него исто ти е.ama samo 2 od 12 da imam na livceto taka? da nemam gore u stub, tuku sakam cisti da mi se 2 od 12...
Zdravo,i'm back.
Chelsea 3+
City 3+
All in
тоа ти е групен сексДве работи кои најмногу ги сакам, дупла шанса, и ал ин муабет.
епа супер.. мислев да играм 12 утакмици од енглезиве долни лиги ГГ1ГГ2 по 15 коеф имаат... 2 да искочат ја мислам дека у ќар сум..Стубот не ти влијае на бројот на комбинации, со или без него исто ти е.
dajte toa za racunjanje da vidam 2 od 12 kolku ke zarabotam...
ама сите ми се скоро по 20 коефициент, пллус на 200 сакам да уплатам.. абе дај да си израчунам убаво500 имаш со 150 уплата без стуб
Chelsea, City, Atletico, Barca, Psg , Bayern sto mislite za ovie poz mislam 3 i nesto kof bese POZ HF
Па ти дека рече по 15 се.Делиш уплата со 66 и множиш 2 утакмици со најмали коефициенти и ете ти минимална добивкаама сите ми се скоро по 20 коефициент, пллус на 200 сакам да уплатам.. абе дај да си израчунам убаво![]()