Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еден тикет на ситно
Челзи-1-1 i 3+
Утд-Било кога Х
Сити-1-1
Барселона-1-1
Атлетико Мадрид-1
Баер Минхен-2
Уплата:150
Добивка:1100
Коеф:7.5
Сега нешто посигурно
Челзи-1
Сити-1
На сити им се врака Туре и Агуеро влезе во форма и домакини се.
Барса-1 Барса како домакини во Ла лига имат 10 победи и само 1 изгуба немат повредени Меси влезе во форма.
Баерн-2
Коеф 2.2
Уплата 2000

И еден сингл на ситно
Silkeborg 1@3.7
Би требало да ја прекинат низата серија на изгуби од 17 утакмици во лигата

Последно уредено:
Стубот не ти влијае на бројот на комбинации, со или без него исто ти е.
епа супер.. мислев да играм 12 утакмици од енглезиве долни лиги ГГ1ГГ2 по 15 коеф имаат... 2 да искочат ја мислам дека у ќар сум..

мала сугестија,нешто незадолжително,на ситно во услов може да влезе и ова

надал 2-1 4.40 коефициент бетсити - мало изненадување е фоњини на турниров,едвај би рекол се воздржува да исфрли и рекет и да си оди како шо му е рутина него на секој турнир :D би рекол созреал малку младичот и останува до крај да ги доигрува мечевите и да го искажи потенцијалот кој го поседува.........од другата страна надал кој многу тешко влегува од почеток,на работ на брејк на негов сервис.........за мене има коефициентот валуе и пролаз и вреди да се проба

Glenavon gg3+
Midlesbrough 1
Zadar 1
Lok.Zagreb 3+
Freiburg gg3+
Schalke gg
Hyde 3+
Mastricht 3+
Paks 3+

Chelsea, City, Atletico, Barca, Psg , Bayern sto mislite za ovie poz mislam 3 i nesto kof bese POZ HF

ама сите ми се скоро по 20 коефициент, пллус на 200 сакам да уплатам.. абе дај да си израчунам убаво :D
Па ти дека рече по 15 се.Делиш уплата со 66 и множиш 2 утакмици со најмали коефициенти и ете ти минимална добивка

А иначе и јас ќе пробам така,највероватно Англиска втора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom