2.111 kvota treba tocno za dupliranje so danokovДобро 2 квота е за дуплирање, али утакмиците се лесни за годење.
Иди квота негде 2.8, зависи од кладилницата
А и со даноков како ќе дуплираш на 2 квота житисе?
Мора 3 квота за данокот да го извадиш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2.111 kvota treba tocno za dupliranje so danokovДобро 2 квота е за дуплирање, али утакмиците се лесни за годење.
Иди квота негде 2.8, зависи од кладилницата
А и со даноков како ќе дуплираш на 2 квота житисе?
Мора 3 квота за данокот да го извадиш.

2.111 kvota treba tocno za dupliranje so danokov![]()
Епа, додадов уште 1-2 утакмици за да имам поќе од 2 квота. И дојде 2.8 не ќе ги тргамНе е 2*1,1=2.20?

Епа, додадов уште 1-2 утакмици за да имам поќе од 2 квота. И дојде 2.8 не ќе ги тргам![]()

Edit : Моментално добро оди, Хартс мана 1-0, за 2+ 1,20 да ме падни ќе полудев.Добро бе дете, се зафркаваме малку. Наместо да се дуплираш, ќе се триплираш.![]()
Полека ПСЖ не давајте толку голови 2-0 еРеал Мадрид-1-1 и 4+
Баерн Минхен-1-1 и 3+
ПСЖ-1 и 2-3
Севила-1
коеф 11
Уплата:150
Добивка:1600
Со срека![]()
Крузадерс Т1 (3-0 полувреме)Полека ПСЖ не давајте толку голови 2-0 е
Баерн фатена
Севила 2-0 воде
Уште Реал и Псж

а предходно само 19 гола на 21 утакмица имаа примено Волфсбург..
Грешка си се дуплираш и ги враќаш тие шо си ги остајл вчераСе дуплираш и со вишокот се частиш ручек.
Што не е јасно?
[DOUBLEPOST=1423930746][/DOUBLEPOST]
Oд сите те послушав за првата тие копуци гол не можат да дадат не пак 3 да паднатБраинтри-Алфретон-3+ оваа најверојатно ќе ја играм сингл
Стандард- 2
Кортјик- 2
овде имаме мал ризик кај Стандард, би ја одиграл ради коеф. и тоа што имаат добра серија. Кортјик мислам дека ќе има полесна задача и може да се пиши во комбинација како 2Т2
Од швабиве Вердер можи 3+
Базел- 1и3+, Бурнмаут-3+
.....ај доста ви сеизборот е ваш, со среќа