Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Aj uste ova neka ja proba koj saka. na positno
Parma - Chievo 2 (2,95) koff
- Igracite na Parma se vo finansiski problemi i 5 od niv go napustija timot. denes parma ke igra so juniori. I Chievo ne e sjajna ekipa. ama sepak vredi da se proba. od mene tolku za denes.
Za pohrabrite mozi i 2-2 (5.25) koff
pozz i srekno.
ова мондонико го кажа од дамна ама му ја одложија..

Dzukija litvanska kosarka -16.5 na bet365 ,vo mozzart -7.5 ..samo pocnuva sega,kasno primetiv..

Nesto se ima sluceno pred natprevarov,naednas padna mnogu koef.

Киево дава гол
Фленсбург - Бешикташ, Бешикташ над 22.5
Кристал Палас дава гол
Нант - Данкерк 1
Околу 5 квота прават заедно

Mayer i Garcia zavrsija rabota, De Vroom na @Ставрогин se uspav ama u zivo prijatel ja uplati..super si idat tenisite

Eurocup
Cantu - Paok tim 1+ (80.5)[DOUBLEPOST=1423673628][/DOUBLEPOST]Mayer i Garcia zavrsija rabota, De Vroom na @Ставрогин se uspav ama u zivo prijatel ja uplati..super si idat tenisite

Eurocup
Cantu - Paok tim 1+ (80.5)

Дај бе некој добар човек ако има, да ми позајми само 20 евра на скрил итно ми се потребни, потоа одма враќам ги парите..

Chelsea 1i2-3
Manchester Utd 1i3+
Southampton 1
Manchester City 2i3+
Celtic 2i0-2
Barcelona 1i2-3
Ath. Bilbao 1
5/7 200

Дај бе некој добар човек ако има, да ми позајми само 20 евра на скрил итно ми се потребни, потоа одма враќам ги парите..
Абе виничанец хахха оди ке ти дадам кеш :D

Guingamp, фала многу :aplauz:[DOUBLEPOST=1423677068][/DOUBLEPOST]Уште спасија гз у 90+4 мувларите ...... пууууу

Последно уредено:
Го играм Куевас,Багнис предава на 1-5..Само уште еден гејм да изгубеше да му ебам вошкарот.

Играм Приштина кошарка,навивачите на Сутјеска фрлале предмети на теренот.:lut:А ќе си победеа фино лепо 1.60 мас квота.

Што е следно ? Да им се дупнат топките на одбојкиве што ги имам ? :LOL::jajce:

2.50 in the bag,Karlovic i Krajicek.:aplauz::angel:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom