Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што мислите за Басилашвили да победи ? Од што беше комплетно изгубен Паире на почеток на сезонава и изгуби четири пати по ред,се пријавил на фјучрс турнир,и за "чудо" го освоил.:pos::icon_mrgr:
Дури и таму се мачел,одиграл пет натпревари и ниеднаш не победил фуриозно за АТП играч каков што е.
Игра на домашен терен,ама грузиецов ми изгледа како подобра опција.Паире е права штеточина,лесно избувлив и поседува руски менталитет.Доколку започне добро Грузиецов,би требало лесно да влезе ама ќе видиме што како.:)

Кан одбојка 3:0,иако јас ќе ги играм индивидуално минус 75,5.

Џимено Травер-Фуцовиц прв сет повеќе од 9.5

Баерн кошарка повеќе од 84.5..Имаат добра офанзива а воедно играат доста брза кошарка.

Автодор Саратов ист тип,иста играница.Влагаат плус доста често.

Робен гол даде и Дост или Мајер гол(заеднички тип)..

Ај среќно.:pipi:

Што мислите за Басилашвили да победи ? Од што беше комплетно изгубен Паире на почеток на сезонава и изгуби четири пати по ред,се пријавил на фјучрс турнир,и за "чудо" го освоил.:pos::icon_mrgr:

На колку го имаш? Ако е =2 или поголем, дрмај.

Не играјте прв сет + или - на земја. Т.е воопшто не е за играње тој тип али сепак на тврда или пред се на трева може чат пат да се одигра ако играат 2ца сервери. Али земја каде што е брејкови летаат, воопшто не е за играње тој тип кој се сведува на чиста лотарија.

На колку го имаш? Ако е =2 или поголем, дрмај.
1.90 ..Веќе уплатив,ама ме буни тоа што се качува коеф. поосетно.Гледам сбобет преку ден 1.80,сега веќе 2.04..

Мада АТП играч што се пријавил на фјучрс турнир уште на почеток на сезоната,секогаш би го играл контра.Овој Басилашвили има солидни предиспозиции да се вмеша барем во топ 100.Сега е наше да навиваме.:ojeaa:

1.90 ..Веќе уплатив,ама ме буни тоа што се качува коеф. поосетно.Гледам сбобет преку ден 1.80,сега веќе 2.04..

Мада АТП играч што се пријавил на фјучрс турнир уште на почеток на сезоната,секогаш би го играл контра.Овој Басилашвили има солидни предиспозиции да се вмеша барем во топ 100.Сега е наше да навиваме.:ojeaa:

Паире е психо над психите, Фоњини не му е равен. Толку е несаглам што може да се доведе во ситуација домашнат публика да му свири. Може да изгуби како два и два.

Леле кај го прочитав Стефан кај се запустив..го уплатив Џери и моментално игра како аматер,Ескобар кој е 6000000-ти на ранг листата му држи лекции по тенис и со левата делува како Надал..си реков не играм повеќе тенис бидејќи е дебилен спорт и повторно се докажува тоа..да ти ебам и Џери и се

Леле кај го прочитав Стефан кај се запустив..го уплатив Џери и моментално игра како аматер,Ескобар кој е 6000000-ти на ранг листата му држи лекции по тенис и со левата делува како Надал..си реков не играм повеќе тенис бидејќи е дебилен спорт и повторно се докажува тоа..да ти ебам и Џери и се
Џони едно битно прашање до тебе, кој спорт не е банален за кладење според тебе?

А каков само дворачен бекхенд поседува. Лани кога беше едно време во подем и во добра форма, според мене тогаш го играше топ 5 најдобриот а и топ 5 најубавиот дворачен бекхенд на АТП турот. Сеа не сум го гледал одамна, можда и да му е исчуручен.

Шалке да го даеја пеналот ќе ги изгореја сите шо чекат 1 сега :D

Џери :pos: ...Детето има талент ама малце не е му наштелована раката,многу насилнички удира и доста греши.

Wolfsburg на тие 3+ што ја чекаме ќе ни го пикне на суво во дупето и тоа квалитетно :popce::sekc::kuracc:[DOUBLEPOST=1422992687][/DOUBLEPOST]
Бајерн -2.5 на полувреме 1.9 (кошарка)
Warrenpoint – Dundalk 1(1.0, 1.05) 1.85[DOUBLEPOST=1422986558][/DOUBLEPOST]
anheim-carolina za 1.7 mislis deka se isplati?
или дај некој тип со 1.5-2 коеф од нхл.
поклонче ми даде бетмаратон на бајерн мх мх :)

Wolfsburg на тие 3+ што ја чекаме ќе ни го пикне на суво во дупето и тоа квалитетно :popce::sekc::kuracc:
Богами не ни ги пишев, ама дека 1,45 реков ќе се истурат сигурно зато ваква квота, барем ќе ми крени.
Ама ете се гледа сега како се турат од голој :facepalm:

Само фудбалот
Не играј воопшто совет од мене ако така ги карактеризираш спортовите, секој спорт ако го пратиш добро е ок за кладење. Пред некој ден пишав за типстер на betshoot МистерМ потпишан е, еве и денес ми донесе пари со бајерн. Типацот со кошарка која ти ја пцуеш ми носи пари последниве месеци и тоа солидно.
Се е добро ако го разбираш, профи типстери следат 1-2 до 3 лиги и макс 1-2 спортови

Back
На врв Bottom