Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто препорака од денешнава понуда да ги уплатам на ситно колку да пратам (само за 1/4 +/- ако имаш некој предлог)

Обично не играм ваков тип али утакмицава ептен ми падна во око.За вакви утакмици немам баш предлози,подоцна ќе ставам повеќе предлози за играчи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Играње строго Грчка,Мароко,Азербејџан,Индонезија итн.. :)

Случајно, некој да не има 60 евра во Western Union?

Последно уредено од модератор:
Ае еден тип по сабајле,кој игра онлајн нека го проба.

Tymensky Legion - Sibirskie Snaipe
Postavljeno: 2015-01-05 10:49:11

Budite uvek u toku sa najnovijim informacijama, insajderima, tipovima.
U sjajno vreme je dosao ovaj mec za Legione,bore se za play off a igraju sa ekipom sa kojom saradjuju,
kao sto se vidi igraju sistem gde domacin dobija obe utakmice u prilog ide i sto gostima nista ne treba ovde.

16.10.14 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 6 : 4
15.10.14 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 5 : 3
08.02.14 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 4 : 2
07.02.14 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 3 : 0
29.10.13 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 5 : 2
28.10.13 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 4 : 1
01.03.13 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 5 : 1
28.02.13 MHL Tyumensky Legion Sibirskie Snaipery 4 : 2
13.09.12 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 3 : 2
12.09.12 MHL Sibirskie Snaipery Tyumensky Legion 7 : 0

Pik meseca za mene,srecno ko prati.
4:3 [emoji41]

Имаат за сите наптревари +/- прва четвртина али само за прва,за другите нема.За нај продуктивна четвртина нема.
Во Бет Сити имаш за сите четвртини посебно ако сакаш

Говна да јадат Магнитогорск се ке ми излезе друго па шо е најстрашно ме мрзеше да одам да ги стигнам нив и во последен момент се решив да одам нозе ке искршев по мразојне од брзање и ја стигнав во 12 и 59 :tapp::facepalm:
Да умрет од неписмени изгубија

Другови, жао ми је, директор не да. :)

Ацид кажа дека со правилата на форумот не може да се организира ваква игра каде што има парични награди. Ако имате некаква идеја како може поинаку да се организира, да речеме ако некој знае да направи некаков блог или сајт, нека предложи.

Другови, жао ми је, директор не да. :)

Ацид кажа дека со правилата на форумот не може да се организира ваква игра каде што има парични награди. Ако имате некаква идеја како може поинаку да се организира, да речеме ако некој знае да направи некаков блог или сајт, нека предложи.
Ако не се лажам може да се направи бесплатен форум а форум ти е најпрегледна работа ке отвораш нова тема секој ден и предлозите ке ги редат во постот од тековниот ден само дали знае некој да го направи тој форум ако има некој нека те информира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom