Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те поздравија Атлетико хахаххаах[DOUBLEPOST=1418935246][/DOUBLEPOST]Сеа и Стефан-Кобе ќе се избаци у поплаки, го турнала Атл.М.Наполи 1-1,Билбао 1-1,Ајакс 3+ за650ден.
Наполи 1хенд.,Мадрид 1ит12+ за 3500ден
Наполи 1-1 4+,Мадрид 1-1 4+,Билбао 1+1 4+ за 10.200ден
Ајде Натали давај.
Kolku samo ljuge ke turne ova atletiko , jas ja izbegnavТе поздравија Атлетико хахаххаах[DOUBLEPOST=1418935246][/DOUBLEPOST]Сеа и Стефан-Кобе ќе се избаци у поплаки, го турнала Атл.М.
Пак нека играат решена утакмица, шо да им кажам.Kolku samo ljuge ke turne ova atletiko , jas ja izbegnav
Од тоа да крене коеф или да го покрие данокот си патат многу коцкариЈа стаив да крене коеф. бе се да им ебам
Да ве ебам во гз сите тука што рековте дека Олимпијакос ќе тепаМој денешен тикет:
Juventus - 2 & T2
Napoli - 1 & T1
Atl.Bilbao- 1 & T1
Tatran Presov - 1
Olympiakos - 2 (od supertip)
11,9 koef od Zlatna Kopacka...
Многу се мислев за Ајакс, помеѓу 1&3+ и гг3+ и у последен момент одлучив да ја тргнам од тикет. Али Сошо...Малага ГГ
Ајакс 1&3+
Јувентус 2&3+
Бенфика ГГ
Сошо 1
38коеф во СЛ
Кoјa мудрoст јa кaжa, aлaл дa ти е. Се гледa декa си дoстa упaтен вo клaдењевo. Би билo дoбрo пoчестo дa делиш сoвети вo темaвa.Fudbal pod 1.15-1.2 ne se cepka,ipak 1x2 e toa.Pogotovo kup utakmici,klasicno samoubistvo .Ostanati sportovi nekogas vredi ponekogas.