Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рокната ми е Дортмунд 1, не дека малце ме паднаа во швабска лига до сеа. Па редно време е да тепаат бе маме му ебам.

Дали ќе тепаат или не, дознајте во вечерната емисија - "Дортмунд за кур не ве бива, на сестрави".

Рокната ми е Дортмунд 1, не дека малце ме паднаа во швабска лига до сеа. Па редно време е да тепаат бе маме му ебам.

Дали ќе тепаат или не, дознајте во вечерната емисија - "Дортмунд за кур не ве бива, на сестрави".
Вака викате 11 кола и кога ке ве утне ги пцуете.

Лион - Монако ме влече на двојка вечер
Лион би требало преку лигата да обезбеди излез во Европа додека Монако не е баш сигурен (иако има доста време) па ништо чудно да играат доста мотивирано тука во купот, богат тим како нив сигурно нема да дозволи да ризикува неиграње во Европа. Инаку слабо некако информации за можни состави ама гледам тренерот на Лион изјавил дека Лаказете може да го одморат на вечерашниов натпревар а Лаказете на Лион им е убедливо најдобриот напаѓач - само сезонава има 15 гола дадено воедно и најдобар во Француската лига е.

Од другите што вреди да се изиграат се Леверкузен 2, Спортинг 2-2&3+ и Дортмунд - Волзбург X или X2 ;)

Лаказет 100 посто не игра вечер.

Како можите во Моцарт да играте бе?..таму не заслужува чоек да стапни па макар и на 1 минута да ми се од дома..класични ѓупци[DOUBLEPOST=1418832946][/DOUBLEPOST]Колку очигледно ја местат Шведска со Црна Гора за X дури туѓ срам ме фаќа....резили

Едно школско тикетче :cool:

20:00 Dortmund - Wolfsburg -------- 3+ (1.65) одамна не е излезена 3+ може и гг и 3+ али да не се лакомам може ке тепаат 3:0 или ке изгубат ке видиме вечерва.:duel:

20:00 Frankfurt - Hertha ---------- 3+ (1.65) 4 од 5 меѓусебни утакмици им излегле 3+ очекувам да продолжи серијата.

20:00 Moenchengladbach - Bremen --- 1 (1.65) супер тип. Очекувам да ги растурат вердер бремен.

20:45 Tottenham - Newcastle ------- 1X (1.21) Њукасл имаат многу повредени мислам дека ке оди и чист 1 али посигурно 1Х.

Коефициент: (5.3) во СЛ.
Уплата:300 ден.
:kafence:

Bournemouth 1, 3.60 mal vi e koef.
Liverpul ne gledam deka mozat utakmica da dobijat momentalno 1x za posigurno

За денес шо пуштив.
ливерпул Х2
Тотенхем 1Х
Реал Сосиед 1
Монако Х2
На 200
B.MЕNHENGLADBAH-Verder 1-X
100
MЕNHENGLADBAH ggi3+
Hofenhajm ggi3+
lverpul 2
totenhem 1
Dortmund x2
4/5.

http://www.rezultati.com/utakmica/rDmNc4C0/#detalji
:icon_lol:

Последно уредено:
Незнам шо се полетавте по Монако, немаат тие екипа да се борат на 3 фронта, ќе го пуштат низ вода купов, сигурен сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom