Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа се тие просечни кладилничари. :cuc: Тие муабети сегде ги има бе.. и не само за фудбал, за се се разбираат, илуминати, обама,путин..СВЕ !

Не ги играј Динамо Киев им влегоа русите не им се игра !

:ROFLMAO:

Не брат коа ти викам не ги пишувај Аадсадсгсгспор од Турција 12 лига.Значи не играат добро во гости и башка на голманот во хороскоп му пишува дека нема да има среќен ден,пиши си ги Бадалона Ц од Шпанија 5та лига,на баџанакот мој комшијата му кажал дека ќе е местена а кај него нема утка.Ставај се што имаш!!И така натака......

Не брат коа ти викам не ги пишувај Аадсадсгсгспор од Турција 12 лига.Значи не играат добро во гости и башка на голманот во хороскоп му пишува дека нема да има среќен ден,пиши си ги Бадалона Ц од Шпанија 5та лига,на баџанакот мој комшијата му кажал дека ќе е местена а кај него нема утка.Ставај се што имаш!!И така натака......
Еден старец у кладионица кога рече дека Анкарагучу у куп Турците Т22+ ми се чини 2.60,ке ги форсирале бидејки се од главен град,да сакаа они да ги форсираат ке беа у 1 лига а не у Ред лига груп некоја си 6та турска. :D

Јас со другар пишувам ливче пред 5-6 години, влегува старче седнува до нас не виде копиљаци и ни кажува тактика. Непознатите лиги кога кецот е 1.45 испаѓале 2-1 а кога е 1.50 Х-1. :zver:

Јас со другар пишувам ливче пред 5-6 години, влегува старче седнува до нас не виде копиљаци и ни кажува тактика. Непознатите лиги кога кецот е 1.45 испаѓале 2-1 а кога е 1.50 Х-1. :zver:

Може во право бил човекот сега кога е 1,45 си оди 1-2 :pos::pos::pos::pos:

Ја пратев без уплати нормално , само ги гледав како завршуваат утакмциите, ако на тоа мислиш
Дали пред да ја пратиш мислеше дека е исправна логиката ?

Зафркавај се ти ама гледај што прават постарите..

Да е жив и здрав тате што ми помогна да земам 15к чиста пара убаво викаат слушајте ги постарите утакмиците
Евертон 1-1&4+
Лакоруња 1-1
Троја т1
Црвена звезда +145,5
Интер 2-2 ова се за 150 денари уплата

:D

Какви мислења се извртеа во поспедниве 2-3 саати низ темава да ти е мерак да читаш

Кога имам време секад ја отварам темава али до сега барем немам пишано тука , али дека пишавте во претходните коментари околу ќар за во кладилница па решив да пишам ..
Иначе јас работам во кладилница како оператер и можам да ви кажам дека ретко кој е ќар од кладилница,во просек 80 посто губат само останатите добиваат , освен во јако коло кога сите фаворити ке победат па да фатат сите , али тоа сите знаеме дека се дешава доста ретко ..
И јас нормлано како и сите други играм кладилница и едно време водев евиденција едно месец дена и знам дека ми искочи минус околу 100 евра , али играње секој ден скоро на поголема пара , правење околу 2 коф , и тоа за мене искочи дека не е начин за добивка (секој ден )
Најдобро е веќе кога се става големи пари тоа да биде само на утакмици во кои си речиси 99 посто сигурен,а вака ако играш нонстоп на големи пари секој ден или секој втор тешко дека ке искочиш ќар.
Сега на голема пара знам да лупнам во викенд обично кога имаш поголем избор на утакмици , ма да и тука ке губиш нормлано ,никој неможе нонстоп да фаќа ...
Еве денес пример ставив 500 денари на Интер 2 во 2, коф 3.30 , не дека ми беше сигурна , али заради добрата квота и заради долгиот пост на Интер без победа , денеска според мене можеше и многу повеќе да се стави али алчноста е лоша работа во коцката , така да треба да се навикнеш и на ова , а не одма да кажеме еј требаше повеќе да турам .., или позната фраза од играчиве - оваа е местена (под дифолт демек секоја што ке ги заебе е местена )

Добρо дали можат лејκеρс да изгубат 100 ρазлиκа κρвта да им ебам ебати аматеρите ебати

Добρо дали можат лејκеρс да изгубат 100 ρазлиκа κρвта да им ебам ебати аматеρите ебати

Зарем играше на лејкерс? Па тие имаа 3 победи по ред, тоа е премногу за нив веќе. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom