Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се видело 7 гола на утакмица, а да не е местена...:vrtioci:

ke tepat be ovie zenive norveska 8:11 gubat? znam deka zenive ni sveti petar nemozi da gi pogodi , a jas za niv se fativ

Ај бе некa дaaт oвие гoл не е интереснo веќе вaкa 2 0, некa ѓрдa или 3 0 дa знaеме[DOUBLEPOST=1418328190][/DOUBLEPOST]Е тaкa aјде некa oдaт у курaц

Сега кога видов зошто им поништиле гол на Карабах уште по криво ми е..

Ја три пати ги играм и два пати 29-29 завршуваат денес Русија изгуби од Полска[emoji20]
Glupson , odam vkladilnica i eden star pred mene ja uplakja so 1500 na 1, i jas da ne ostanam pokuso ja svrzav uste so cedevita - macabi - 157.5- i ja uplakjam so 400, cedevita vleze sega uste ovie kopackive ama mi mirisat i mene na x[DOUBLEPOST=1418329231][/DOUBLEPOST]
sve sve, ama sho ti bil be druze 1.05 koff? poarno staj 1-4 gola nekoj fudbal pogolem imas koff da go ebam

Последно уредено:
Glupson , odam vkladilnica i eden star pred mene ja uplakja so 1500 na 1, i jas da ne ostanam pokuso ja svrzav uste so cedevita - macabi - 157.5- i ja uplakjam so 400, cedevita vleze sega uste ovie kopackive ama mi mirisat i mene na x[DOUBLEPOST=1418329231][/DOUBLEPOST]
sve sve, ama sho ti bil be druze 1.05 koff? poarno staj 1-4 gola nekoj fudbal pogolem imas koff da go ebam
Мафо остај жити мене. Севиља ми беше намалена затоа ја стаив, се да им ебам у пичка на Копачка, СЕ.

Не беше у план, ама ти викам Севиља ми беше од 1.35 на 1.25 намалена и морав да ставам нешто за да имам бар 2.10 квота. И ај овие демек дрим тим имале, кур да пушат сите до една.

Мафо остај жити мене. Севиља ми беше намалена затоа ја стаив, се да им ебам у пичка на Копачка, СЕ.
uplakajte be ljuge vo evrogol, mn retko gi namaluvat granicite,koff a i mn greski prat. nekni na edna odbojka namesto 147 da e granicata samo 47 ja imaja zgreseno, i normalno + ke posto e katastrofalna greskaa ja pisavme so eden drugar posebno jas so 3000 toj so 1500 , nego go isplatija mene mi gi vratija parite sho sum gi uplatil . i sk se javija posto jas insistirav ,deka ne e toa moja greska. ama dzabe so koj ke se razberes a uste pojako e ta tamu mi rece mene ovde mi e naredeno taka da si gi zemes parite nazad sho si uplatil, a ako nejkes togas ostajgi i idi raspravajse..

uplakajte be ljuge vo evrogol, mn retko gi namaluvat granicite,koff a i mn greski prat. nekni na edna odbojka namesto 147 da e granicata samo 47 ja imaja zgreseno, i normalno + ke posto e katastrofalna greskaa ja pisavme so eden drugar posebno jas so 3000 toj so 1500 , nego go isplatija mene mi gi vratija parite sho sum gi uplatil . i sk se javija posto jas insistirav ,deka ne e toa moja greska. ama dzabe so koj ke se razberes a uste pojako e ta tamu mi rece mene ovde mi e naredeno taka da si gi zemes parite nazad sho si uplatil, a ako nejkes togas ostajgi i idi raspravajse..
Еврогол веќе нема да работат изгледа у Штип сите ги затворија.

zoshto ja staiv baern kosharkata, stvarno neznam..sve mi ispagja od liga evropa

Неам Еврогол бе кај да ја најдам.
У втор сет моиве водеа 24-22 го изгубија 24-26. У третиот водеа 24-22 го изгубија 25-27. Океј е, океј. :bravobe:
На 24-24 сеа ги украде судијата, да му умре се живо што има дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom