Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не разбирам зошто е 2.50 двојката на Жалгирис утре... Ако се во полн состав ќе тепаат, доста јаки се Литванците оваа сезона, имаат собрано неколку искусни играчи и другите им се доста млади, од нивните школи али децата играат страшно. Плус го имаат Андерсон, страшен играч е црњата и превзема одговорност во битните моменти. Па дома ги тепаа 30 разлика, сеа 2.50 квота им даваат. Мене двојка ми е ова, али пак ќе речам под услов да немаат некои повредени.

Исто и сите утакмици влегоја 2+,3+ освен 3 утакмици, а јас се сопнав на една од тие :eek:
С.Прага 0-0 Наполи..

Серинг - Антверп 1 1,75
Серинг се влезени во добра форма и мислам доста по квалитетни од Антверп, прилично добар коефициент и освен некое срање ако не се деси, мислам дека треба доста лесно треба да го добие дуелов Серинг. Дома играат добро, 6-1-2 18:8 и се втори на табела додека Антверп во гости има 3-1-5 6:7

Серинг - Антверп 1 1,75
Серинг се влезени во добра форма и мислам доста по квалитетни од Антверп, прилично добар коефициент и освен некое срање ако не се деси, мислам дека треба доста лесно треба да го добие дуелов Серинг. Дома играат добро, 6-1-2 18:8 и се втори на табела додека Антверп во гости има 3-1-5 6:7
(y)
И јас ја гледав оваа, одличен коеф. за кец, а и би требало да влези
Дополнително Инфо : Серинг на последните 5 утакмици има 5 победи и гол разлика 11-0

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Каде може да се игра 1-4 гола во спорт лајф, копачка, моцарт и марбет?

St.Etiene na 2 lifcinja me zaeba. Obicno ne igram ista utakmica na razlicni tiketi no eve jbg pisano bilo da pade. Jbg.. Za petok moe mislenje: Marsej 2-4 gola, Real Sosiedad 1, Gent 3+, Dijon 2, Sochaux 1, Duseldorf 2,

Друже глеaм си бaaги исфрустрирaн пa дa те пoсoветувaм. Иди дo нaдвoр, зaпaли еднa цигaрa, истуширaј се, ќе ти oлесни. 95 пa aкo не и 99% oд тие шo се кoцкaaт се у минус. Нит си прв ни пoследен, немoј тoлку дa oчaјувaш.
Не пушам[emoji1] Не бе ми треба да се пожалам негде да ми пројде нервоза а знам тука најдобро ќе ме сфатат [emoji41]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom