Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо си барал денес на школо бе? :cautious:
Нема да ја врти како за инает. :icon_lol: Уште едно ливче ми остана, од денес само Ѕвезда и Сити ги имам, другите се утре. На претходните ливчиња првите утакмици ме искинаа. Еднаш СКА во хокеј еднаш Дортмунд. Сега редно е Ѕвезда да ме поеби и утре само онака резултати да си пратам :cool:[DOUBLEPOST=1412440150][/DOUBLEPOST]
Па шо не ќутиш бе? Кај беше досега да не просветлиш? Отсега ќе те тагнувам пред секој викенд за совети.
ЕЈ ! Ќе те скинам !

Абе јас лично реков дека денес не играм фаворити од фудбаливе зашо стандард после ЛШ знаат одредени екипи да одмараат играчи и да прават ујдурми. Ама го играв Дортмунд зашо очајно им требаше победа а екстра изиграа против Андерлехт у средата. Пуштам стрим прееска и што да видам, абе шанса немаа еј, два паса не можеа да сврзат, топката се одбиваше од нив. Шмелцер земал ги рога неговите играчи во неколку наврати, еднаш Кагава, еднаш Имобиле...
И тоа ја уплатив место Барса, пошо чув дека е можно Нејмар да го одмараат, а Барса у глобала не игра нешто нарочито на гостувањата сезонава... Глупандер!
:pos:
Јас и Дортмунд и Барса ги стегнав и тоа Барса 2 и т2. Си влезе изгледа. Марсеј при крај влезе 2+ (нив сите досега им се миниум 2+ да не речам 3+)

ЕЈ ! Ќе те скинам !
Џабе, чкртни си ја со повреме да не се мачиш после :ROFLMAO:
Кажав јас, вчера на едно ме паѓа првата (СКА прв пораз воопшто досега), на другото исто така првата (Дортмунд) и еве на третото пак е редно првата (Ѕвезда). Таков бил редот викендов не сум јас крив :нинџ: А можи и Џони да е замешан којзнај :pos:

Шо си барал денес на школо бе? :cautious:
Нема да ја врти како за инает. :icon_lol: Уште едно ливче ми остана, од денес само Ѕвезда и Сити ги имам, другите се утре. На претходните ливчиња првите утакмици ме искинаа. Еднаш СКА во хокеј еднаш Дортмунд. Сега редно е Ѕвезда да ме поеби и утре само онака резултати да си пратам :cool:[DOUBLEPOST=1412440150][/DOUBLEPOST]
Па шо не ќутиш бе? Кај беше досега да не просветлиш? Отсега ќе те тагнувам пред секој викенд за совети.
Uste sega ke ti kazam ... Samo Baern go igraj za sigurno osven koga ke igra so Mainz , Levkusen i Wolfsburg :) ke si gi iskombiniras so Real , Barca i uste edna ke si najdes za uplata od 3000 sekoj vikend ke bides dobar[DOUBLEPOST=1412442205][/DOUBLEPOST]Ja toa go praam stalno.[DOUBLEPOST=1412442400][/DOUBLEPOST]Zveda be aloooo cccc ebati mestenkite ebati. Ke fatis eden list a ke padnes na tri :facepalm:

Uste sega ke ti kazam ... Samo Baern go igraj za sigurno osven koga ke igra so Mainz , Levkusen i Wolfsburg :) ke si gi iskombiniras so Real , Barca i uste edna ke si najdes za uplata od 3000 sekoj vikend ke bides dobar[DOUBLEPOST=1412442205][/DOUBLEPOST]Ja toa go praam stalno.
Чекај не сум до тоа ниво стигнат. Мора прво со поситно па после со покрупно :icon_lol: Абе многу е едноставно ама алчни сме. Стави си 100 за 400 после тие вложи ги за 1200 па тие за 3500 па тие за 7000 па тие за 21 000 па тие за 80 000 па тие за 240 000 па тие за 1 000 000 па милионот за 5 милиони итн дури стигниш до милијарда :icon_lol: После ќе си отвориш своја кладилница и готово. :pos: Мада максиум во СЛ е 600 000 ама нема везе секој викенд по толку земај на коњ си односно на BMW си :icon_lol:

E sea moze nekoj pat nema da si dobiten eve pred dva vikenda real kiksna so Atl.Madrid no 90% izlagaat kako sto treba ovie tri sto gi nabrojav pogore .[DOUBLEPOST=1412442659][/DOUBLEPOST]
Чекај не сум до тоа ниво стигнат. Мора прво со поситно па после со покрупно :icon_lol: Абе многу е едноставно ама алчни сме. Стави си 100 за 400 после тие вложи ги за 1200 па тие за 3500 па тие за 7000 па тие за 21 000 па тие за 80 000 па тие за 240 000 па тие за 1 000 000 па милионот за 5 милиони итн дури стигниш до милијарда :icon_lol: После ќе си отвориш своја кладилница и готово. :pos: Мада максиум во СЛ е 600 000 ама нема везе секој викенд по толку земај на коњ си односно на BMW си :icon_lol:

Za 3000 uplata bi trebalo da si dobar po 4-5000 plus[DOUBLEPOST=1412442692][/DOUBLEPOST]Ajde zvezdooooo[DOUBLEPOST=1412442834][/DOUBLEPOST]Ajde zvezdooooo

E sea moze nekoj pat nema da si dobiten eve pred dva vikenda real kiksna so Atl.Madrid no 90% izlagaat kako sto treba ovie tri sto gi nabrojav pogore .[DOUBLEPOST=1412442659][/DOUBLEPOST]

Za 3000 uplata bi trebalo da si dobar po 4-5000 plus
Ќе биди и тоа. А за Примера обрати внимание дека сите три не тепаат во исто коло. Многу ретко. Еве 7мо коло е а досега само еднаш тепаа во исто коло и Барса и Реал и Атлетико. Во такви дербиња нема што да се пикаш. Викендов не бев сигурен која ќе заеби се мислев меѓу Реал и Атлетико овие вториве ми беа посумливи па и двете ги скокнав, Барса еве си влегува.[DOUBLEPOST=1412442931][/DOUBLEPOST]Ѕвезда 2-2. И да влезат некако, Сити ќе ме искини. Ништо изгледа и викендов

Ќе биди и тоа. А за Примера обрати внимание дека сите три не тепаат во исто коло. Многу ретко. Еве 7мо коло е а досега само еднаш тепаа во исто коло и Барса и Реал и Атлетико. Во такви дербиња нема што да се пикаш. Викендов не бев сигурен која ќе заеби се мислев меѓу Реал и Атлетико овие вториве ми беа посумливи па и двете ги скокнав, Барса еве си влегува.[DOUBLEPOST=1412442931][/DOUBLEPOST]Ѕвезда 2-2. И да влезат некако, Сити ќе ме искини. Ништо изгледа и викендов

Ja uste Zvezda i Milan gi cekam za dobra para .

Џабе, чкртни си ја со повреме да не се мачиш после :ROFLMAO:
Кажав јас, вчера на едно ме паѓа првата (СКА прв пораз воопшто досега), на другото исто така првата (Дортмунд) и еве на третото пак е редно првата (Ѕвезда). Таков бил редот викендов не сум јас крив :нинџ: А можи и Џони да е замешан којзнај :pos:
Нне глуми бе, со парите за упис на факс ми е уплатена...

Нне глуми бе, со парите за упис на факс ми е уплатена...
:eek::confused: И ти си решил на повисоко ниво да одиш.
Брат и јас ја чекам ама газлари се ајде уште 5 минути. Со 1.20 коеф ќе не падни мамицата мамина[DOUBLEPOST=1412444698][/DOUBLEPOST]
Zvezda so igrac povekje ke igra pola cas , ajde be plemeto da vi go ebam klajte goloi ...
Па не е можно толку да се боси. Уствари можно е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom