Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Драгонски што стори со вчерашниот тикет?
Не ме водеше патот накај кладилницата денеска ама утре секако планирам да идам па ќе пишам во темава што биднало :)

Робредо врти ја мамицата твојааа... Пак на тенис ќе паднам изгледа, најмал коефициент. :facepalm:

Имате некое инфо за Андерсон? Оти на предходниот меч двапати побара тајмаут.

Робредо врти ја мамицата твојааа... Пак на тенис ќе паднам изгледа, најмал коефициент. :facepalm:
Честитки :D

За утре не се залетувајте ептен на Марсеј пак да не ги пцуете гледам последна домашна победа над Ница во лига им е во 2011.

Од друга страна пак Дортмунд никогаш не изгубиле од Аугсгубрг, а ќе имаат солидна квота така да тоа и те како вреди да се изигра.

2.10 и дале на таа утакмица 0-2 гола. а пак Дортмунд & 0-2 @ 4.50...

Овие Аугсбург ми е сеќавање дека играа секогаш тврди утакмици со Баварците со малку голови, еднаш и ги тепаа, па ке ја пишам со уште некои 2-3 утре.

2.10 и дале на таа утакмица 0-2 гола. а пак Дортмунд & 0-2 @ 4.50...

Овие Аугсбург ми е сеќавање дека играа секогаш тврди утакмици со Баварците со малку голови, еднаш и ги тепаа, па ке ја пишам со уште некои 2-3 утре.

Кажи ми, кај може да се играат вакви фикс + 0-2 ? Во Копачка не може? Спортлајф, Марбет? :O

Кажи ми, кај може да се играат вакви фикс + 0-2 ? Во Копачка не може? Спортлајф, Марбет? :O

Sportlife.

Иначе, тие што можете и што сте будни, пуштете Олимпиа - Алфа Јунајтед да видите како се пуштаат противнички играчи да дадат гол.
Баш ме занима само дали ке ја редат за 7+ ...[DOUBLEPOST=1409283727][/DOUBLEPOST]6-0 ...

Честитки :D

За утре не се залетувајте ептен на Марсеј пак да не ги пцуете гледам последна домашна победа над Ница во лига им е во 2011.

Од друга страна пак Дортмунд никогаш не изгубиле од Аугсгубрг, а ќе имаат солидна квота така да тоа и те како вреди да се изигра.
Фала брат. Редно беше еднаш да ја свртат и во моја корист, а не се ме јебат. :D Ајде на пивце :icon_mrgr:

ne sakam da recam deka fakjam , da ne me uroci onoj pederon manutdchampions... vcera gi imav inter i muncengladbah 5+ i od tenis raonic marej i azerenka na 100ce :) super dobivka.. ke vi pisam posle edna dojava treba da mi ja kazat, e sea nz kolku e sigurno ama ja za 100ce ke ja bapnam

Anderson - Janowicz hendikep setovi 2 (1.65)
V. Troicki - Arguello hendikep setovi 1 (1.85)

Vkupna kvota 3.05

@Vecchia Signora 1 коеф. ми го рачунаа :)

Него интересно е што пред да се пушти ливчето од 38.5 (како што сакав првично да уплатам) се смени на 39.5 границата. Баш ме интересира дали ќе беше 1 коеф и да беше уплатен на 38.5 граница

Последно уредено:
Аугсбург - Дортмунд 2
Барнли - Јунајтед 2
ПСЖ - Сент Етијен 1
Киево - Јувентус 2
Џенова - Наполи 2

Викенд ливче за три дена, 15.4 коеф прават.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom