- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Драгонски што стори со вчерашниот тикет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме водеше патот накај кладилницата денеска ама утре секако планирам да идам па ќе пишам во темава што бидналоДрагонски што стори со вчерашниот тикет?
ЧеститкиРобредо врти ја мамицата твојааа... Пак на тенис ќе паднам изгледа, најмал коефициент.![]()
2.10 и дале на таа утакмица 0-2 гола. а пак Дортмунд & 0-2 @ 4.50...
Овие Аугсбург ми е сеќавање дека играа секогаш тврди утакмици со Баварците со малку голови, еднаш и ги тепаа, па ке ја пишам со уште некои 2-3 утре.
Во шитлајф сигурно ги имаш, за марбет незнам.Кажи ми, кај може да се играат вакви фикс + 0-2 ? Во Копачка не може? Спортлајф, Марбет? :O
Кажи ми, кај може да се играат вакви фикс + 0-2 ? Во Копачка не може? Спортлајф, Марбет? :O
Фала брат. Редно беше еднаш да ја свртат и во моја корист, а не се ме јебат.Честитки
За утре не се залетувајте ептен на Марсеј пак да не ги пцуете гледам последна домашна победа над Ница во лига им е во 2011.
Од друга страна пак Дортмунд никогаш не изгубиле од Аугсгубрг, а ќе имаат солидна квота така да тоа и те како вреди да се изигра.