Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Џони бато,без навреда ама мислам дека е време да прекиниш да играшНе постои помалерозен чоек од мене и дефинитивно...некни цел свет му фати и сите тениси излегоа како што треба јас паметниот Џокович на 1.10 ја додавам, денес не постои чоек кој не фати вкладилница...се по коефициент си влезе и ми кажваат суми од 30,40,15 и неколку илјади денари ама јас паметниот успеав со големи пари да ги изиграм единствените два киксој на фаворитите..Манчестер Јунајтед и Петроул(романија)..не знам што е ова,кој ме има проколнато крв да плука 3 недели
,со тие пари купи си пиво,скара,кулирај си,гледај си раат...Џабе си ја мачиш душата...

И јас како тебе,малер, видов дека не оди,џабе нервози,џабе фрлени пари и не играм одамна,речиси 3 месеци...
Ако ме фати некогаш ќеиф(да видам нешто интересно кога ќе почнат другите лиги) ќе уплатам некоја стотка и толку,ако паднам не играм,мора дисциплина малце...
Одамна не се надевам на пари од кладилница,помина моето време(долго време,15 години играв),шо се зеде се зеде(не беа малку пари,ама за разлика од вложеното сепак се малку)
....Мислам дека не вреди да се игра на големи уплати,подобро е со помали пари да се игра на големи коефиценти,па кога ќе отрефи да ти излези есапот..
Со голема пара ако те затера малер после враќање мало морген....