Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера не ти одговорив, извини не сум видел. Ист Стирлинг е Шкотска 3 лига и си ја даде пак 2+пвро....[DOUBLEPOST=1397378410][/DOUBLEPOST]За денес ќе играм коефициенти над 1.35 за да добијам бонус од СЛ

Челзи 2+
Наполи 1
Ливорно 2-4
Парма 2+
Милан 1иТ1
Хофенхајм ГГ3+
Леверкузен 2-4
Бенфика 2иТ2
Ливерпул ГГ3+

Овие на 100 ка + 30% бонус даваат, би требало да е околу 5000-6000 денари добивка
ja najdov , sepak fala :D a jas koj baksuz sum ja igrav ggII :/

Свонси - Челзи 2 @ 1.85
- Ќе играат Челзи без Тери и Хазард сепак мислам лесно ќе си тепаат тука
ПСВ - Фејнорд X2 @ 1.55
- Убав коефициент за дупла шанса, ПСВ се во лоша форма (изгубија 3-0 од Херенвен и 3-2 од Гронингем на последните 2 утакмици) плус според она што читам неизвесни за настап вечер кај ПСВ се Депај (втор најдобар стрелец), Парк, Шарс додека Брума сигурно нема да настапи. Фејнорд сеуште се во битка за шампионската титула па нема да ме чуди и да си победат тука..
Брага - Порто 2 @ 1.9 или 2&T2 @ 2.45
- Според ова кај Брага ќе отсустувуваат повеќе важни играчи вечер а Порто со победа вечер ќе си осигура квалификации за ЛШ наредна сезона
Гетафе - Атлетико Мадрид 2 @ 1.45
- Кај Атлетико ќе фали само Арда Туран, во страшна форма се и не би требало да имаат некакви проблеми против Гетафе кај кого ќе фали првиот голман како и Ескудеро и Гавилан
Отелул Галати - ЦФР Клуж 1 @ 2.15
- Според меѓусебните ми личи како да имаат соработка и сега на Отелул му се многу битни бодевите за опстанок, кај Клуж нема да настапи најдобриот стрелец Огбу како и Маах и Муниру додека Отелул е комплетен
Сион - Базел 2 @ 1.75
- Мора да тепаат тука Базел доколку сакаат да останат во трка за шампионската титула, сепак оваа утакмица ја ставам како утакмица со поголем ризик и на двете страни ќе фалат многу битни играчи затоа се е можно иако ги гледав Сион минатата утакмица против Лозана (последнопласирана) и едвај тепаа..
Генчербирлиги - Ерциеспор 2 @ 3.20 или X2 @ 1.65
- За поголем ризик може да се проба и оваа бидејки според меѓусебните личи како да имаат соработка измеѓу себе тимовите + Генчербирлиги ќе биде без првиот голман

Свонси - Челзи 2 @ 1.85
- Ќе играат Челзи без Тери и Хазард сепак мислам лесно ќе си тепаат тука
ПСВ - Фејнорд X2 @ 1.55
- Убав коефициент за дупла шанса, ПСВ се во лоша форма (изгубија 3-0 од Херенвен и 3-2 од Гронингем на последните 2 утакмици) плус според она што читам неизвесни за настап вечер кај ПСВ се Депај (втор најдобар стрелец), Парк, Шарс додека Брума сигурно нема да настапи. Фејнорд сеуште се во битка за шампионската титула па нема да ме чуди и да си победат тука..
Брага - Порто 2 @ 1.9 или 2&T2 @ 2.45
- Според ова кај Брага ќе отсустувуваат повеќе важни играчи вечер а Порто со победа вечер ќе си осигура квалификации за ЛШ наредна сезона
Гетафе - Атлетико Мадрид 2 @ 1.45
- Кај Атлетико ќе фали само Арда Туран, во страшна форма се и не би требало да имаат некакви проблеми против Гетафе кај кого ќе фали првиот голман како и Ескудеро и Гавилан
Отелул Галати - ЦФР Клуж 1 @ 2.15
- Според меѓусебните ми личи како да имаат соработка и сега на Отелул му се многу битни бодевите за опстанок, кај Клуж нема да настапи најдобриот стрелец Огбу како и Маах и Муниру додека Отелул е комплетен
Сион - Базел 2 @ 1.75
- Мора да тепаат тука Базел доколку сакаат да останат во трка за шампионската титула, сепак оваа утакмица ја ставам како утакмица со поголем ризик и на двете страни ќе фалат многу битни играчи затоа се е можно иако ги гледав Сион минатата утакмица против Лозана (последнопласирана) и едвај тепаа..
Генчербирлиги - Ерциеспор 2 @ 3.20 или X2 @ 1.65
- За поголем ризик може да се проба и оваа бидејки според меѓусебните личи како да имаат соработка измеѓу себе тимовите + Генчербирлиги ќе биде без првиот голман

porto od poslednive 5 utakmice megju sebe sto gi igrale , mi lici kako da igraat 3za3 i sega na red e braga da pobedi, i taka braga ke go zadrzi 6to mesto so 2 boda zad nacional (kv.za evropa liga) a porto bega 6 boda od estoril ,a sporting mu bega na porto 11 boda .. jas mislam 1x :)[DOUBLEPOST=1397383318][/DOUBLEPOST]
porto od poslednive 5 utakmice megju sebe sto gi igrale , mi lici kako da igraat 3za3 i sega na red e braga da pobedi, i taka braga ke go zadrzi 6to mesto so 2 boda zad nacional (kv.za evropa liga) a porto bega 6 boda od estoril ,a sporting mu bega na porto 11 boda .. jas mislam 1x :)
taka bese i so steaua ... ne ti baksuziram samo davam moe mislenje .

10251946_817677851594334_1019593848936070041_n.jpg

Е вака се игра, и да те падни една да си добитен а во зијан :D
На фб го видов ливчето :icon_lol:

Анжи цела година играат мизерен фудбал,и поседниве едве кола коа играм против нив,им текна да играат,абе ајде нек си ебе матер и спортска и све.

На Болоња и Анжи сега им текна дека им требаат бодови.

Aj на ситно нешто.

- Црвен картон на Сити-Ливерпул
- 0-1 гол
- NG
- 1:1 ТР

жими све, сезонава нема ништо поубаво од Ливерпул Т1. 2,10 кружи и гледај во таван после. како не сум некој мудоња, џип ќе возев до сеа :icon_mrgr:

Ајде нека падне еден гол на базел,само гол барам било од кого...[DOUBLEPOST=1397394901][/DOUBLEPOST]Па то бе базеллл :D

Хазард ќе игра ли за Челзи ? имам уште 1000 ваљда ќе ги ставам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom