Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вршат исплата до 20 часот,а ако последната ти завршила до 19:15 часот.
steta sto se premisliv i samo za 300 den gi uplativpartizan 1 1,20
baern minhen 1 1,15
psg t1 1.35
real madrid 1&t1 1,30
za 1000 2420 dobivka
vase mislenje koi se posigurni za utre?

Последна ми беше Партизан, можам да идам да ме исплатат?
Aко се кладиме на 3 коф, еве на пример ќе земам од 100 денари да почнам.
1. 100*3=300
2. 200*3=600
3. 400*3=1200
4. 800*3=2400
5. 1600*3=4800
6. 3200*3=9600
Од првпат ако погодиш 200 си +, од втори 300+, од трети 500+,од четврти 900+, од пети 1700+, од шести 3300+
Според вас колку е ова паметено ? од 6 пати големи се шансите да погодиш 3 коеф.

Патетични сте луѓе. Посебно овој џони вајсмилер. Да му излегле гробари да ги колат на сред терен. Де смирете се и не уплаќајте повеќе отколку што можете да си дозволите. Остајте што уплаќаат луѓе и по 50 евра на ден, секој треба да си гази до кај му е чергата. И не го трујте форумов, не ми се пушта на темава од вие што пцуете, што викат дека местат, дека ова, дека она. Поарно ви е откако тука ќе напраите резил од себе?!?
Luge me mrzi da guglam,,abe sto se desava so Huntelar,povreden li e ili sto.
Oва е многу добар систем. Само што не се играат различни натпревари за да напраиш 3 коефициент. И што ти требаат многу пари.
Се зема еден тим од средината на табелата, еве да речеме Евертон или некој тим кој традиционално игра доста нерешени. И било кој тим и да го земете го мавате на Х цело време, се дури не излезе. И на крај на сезона нема тим што нема одиграно ниту едно нерешено, па макар и шампионот сте го одбрале. А таман, за Х секогаш има од 2.8 нагоре коефициент, обично е над 3 - 3.30. Е проблемот е што ако не влезе во првите 6 кола што ќе ги бркате вие, мора да продолжите да го бркате. А, за да го бркате на пример 10 кола, 10тиот пат ќе треба да уплатите околу 50 000 денари![]()
Секое лошо, за добро е 
Повреден е
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 20:17 ---
Поќе ти се исплака да сврзаш 3 утакмици, отколку да ја бркаш една иста екипа цела сезона. Да кажеме дека од 34 утакмици, Евертон максимално би можел да изигра 10 утакмици нерешено, додека ако сврзаш 3 утакмици, и да ти прават донекаде, 2-3 коеф, шансите ти се многу поголеми да бидеш во плус. Во тој случај, тоа ти се 32 уплати, 1 до 2 пати неделно, доколку ја бркаш една иста екипа, ако има и вонредно коло. Па така, доколку игра Сабота, и не влезе, тогаш треба да чекаш наредно коло. Вака, доколку почнеме со 100 денари, и во Сабота фатиме 300, одма право другиот ден доколку има богата понуда, и би изиграле разумно можеме да ги помножеме дупло. Јас играм вака и да кажеме дека од 10 уплати месечно, 8 ми влегуваат засега, и сум многу задоволен.
Денес ги одиграв Партизан, Баерн, Псж и Дортмунд 3+. Имавле малку среќа, но и таа е потребна во овој да речеме занает. Сите сме свесни дека од ова не се живее, но колку толку додека сме млади можеме да си напредуваме во ова поле, т.е. со раководење на париСекое лошо, за добро е
![]()