Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
od 9 natprevari roma ima 8 bez gol da primi pobedeno a samo 1 ima gg moe mislenje e iako e kievo slab protivnik ovaa ke bide gg so 2,00 koeficient, i verona na 8 od 9 natprevari ima 3+ pa ima sega 1,95 koeficient bi gi probal ovie dve zaedno za 200

одма ти пресметав 2500 евра :pos: шо влезе реков толку.........па и скромна изјава,демек кабадајска ми се виде :pos:

колку значи една запирка :D
Ај за денес мислете исто 4 коеф да појачам на уплата до кај 500ки планирам
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 09:33 ---
Симона Халеп, би требало да има 1.30-1.40 коефициент...
Милан 1х, иако ке игра со комбинирана одбрана, Лацио во последни 4 меча даде 3 гола...
Милан има само 2 пораза во 20 меча дома одиграни...

Тоа барем ја планирам да играм меѓу другото... Реал и 7+ ке се проба.

Халеп 1.2 има
Milan 1x 1.21, W1 vo kopacka 1.3 sepak podobro 1x
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 09:51 ---
еве еден тикет од мене за поголема уплата
Waregem 1Da (dava gol) 1.2
Nordsjaeland 1Da 1.25
LegiaW 2Da 1.2
Verona 1Da 1.25
Real M 1 1.2
Halep 1 1.2
3.24 ima koef

Brasov - 1 @ 1.80
Dalian Aerbin - 1 @ 1.60
City - 2 @ 1.75

1000 sekako mu stavam, se mislam 2000 dali da mu opnam po kjarot od vcera, ke vidime... :)

Оваа сезона во НБА треба да се товари против Филаделфија, Орландо, Бостон и Феникс. Ќе танкираат цела сезона, со цел да бидат што полоши, за да бидат што повисоко на драфтот следната година. Има некој Виџинс или како и да е, што го споредуваат со Џејмс, така да секој тим сака да го земе.

Cagliari 1!
Milan 1!
Toronto -8.5 1!
Cibona 152.5 +!
Banvit -14.5 1!
Zwole 5+!
Turkey (rakomet) 2!
St.Louis (mlb) 2!
Ova da se kombinira nesto,od ovie 7 para,najmalku ocekuvam 4 da vlezat,no eve taa sto ke ja izberes kako najsigurna ke te butne.
Od ovie 7 para,kakov tiket bi sostavile,ama samo 4 para?!

Sent from my HTC One using Tapatalk

Денес имало прекрасна понуда..

На посилна уплата ..

Милан-1X
Реал Мадрид-1
Португалија(ракомет)-1
Јувентус-1

Во друго ливче

Виола-Наполи ГГ
Торонто-Бостон-1
Голден Стејт-Лејкерс-1
Ливорно-Торино ГГ,3
Лудогорец-2
Монако-2

2.1,1.95,1.9,1.9,1.85,2,1.9,ovie koef ako se odigrat 4/7 so 1000,kolku ke bide minimalna i maksimalna?ako ne ve mrzi..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Валенсиа - Алмериа 1
Ваљадолид - Реал Сосиедад х2
Осасуна - Рајо Валекано 1х
Реал Мадрид - Севиља 1

---

Милан - Лацио 1
Каљари - Болоња 1х
Јувентус - Катаниа 1
Верона - Самдориа 1х

Во копачка многу слаба понудава во додатокот што е на нет?. Нема ниту кошарка ниту ракомет.

Сите зборат дека е 3 за 3. Ја гледав првата утакмица и Македонија иако губеше со 1:0 во последните минути не напаѓаше и си ја додаваа топката на своја половина. Јас на ситно ке ја пробам 1,да не ми биде криво после ако испадне.

Хах се дигна квота на Работнички на 5 kof и оп 0-3 си победија, какви пусти 3 за 3...

фино лепо Металург 2 у кец ке си излезе изгледа 30 квота, ех бре а на нас црнците да ни каже некој кога се прават такви работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom