Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пред 2 години ја бркаше, не оваа сезона. :) Инаку да, 64 000 би била уплатата оваа недела на кикс на Барса, а следната недела 128 000 денари. Епа замисли некој доколку брка кикс на Барса по прогресивна уплата, колку ќе му биде добивката кога ќе киксне. :)

да замисли барса врзе уште 2-3 победи колку ке му биде добивката едно цело јаже и нека бара подебела греда

Дечки дајте некој тип од вас да собериме 5-6 коеф оти ептен не сум во тек годинава
еве од мене неколку комбинации што ги мислам
First Viena-Mattersburg 3+
Auxerre-Laval 3+
Almere-Venlo GG3+ ili samo 4+
Eindhoven-Den Bosch GG3+
St Pauli-Padeborn GG
Karabucspor-Burcaspor 3+

Varese - X2 @ 1.40 (Italija B)
Athlone - X2 @ 1.25 (Irska)
Slask - 1 @ 1.90 (Polska)
Sport Recife - 1 @ 1.50 (brazil b)
Mervue - 1 @ 1.50 (Irska)

7.4 koef.

Cist kec na Columbus (NHL)....2 koeficient za singl idealen

Vcera pogodiv Pittsburg i Boston i vata keca izlegoa po 1.85 i dvete

Columbus e dosta pojacan minatata sezona i dovedoa 6 igraca mislam od koi eden ALL STAR napagac,ama kasno pocnaa da pobeduvaat zatoa sto trade periodot zavrsil 3 nedeli pred pocetokot na playofot i za tie 3 nedeli se sekavam dosta utakmici dobija ama kasno bese za sve ne uspeaa da se kvalifikuvaat.Denes ja igraat prvata utakmica vo novata sezona i toa na svoj teren i po moe mislam deka ke pobedat.
Nivniot protivnik Calgary bese edna od najslabite ekipi lani,i zavcera igraa so Washington koi go imaat najdobriot igrac vo ligata Oveckin i vodea 4-1 za na kraj da odigraat nereseno 4-4 i da izgubat vo prodolzetok.

да замисли барса врзе уште 2-3 победи колку ке му биде добивката едно цело јаже и нека бара подебела греда

Затоа реков треба време, пари и живци да имаш за оваа игра. Внимателно се бира тимот и типот на играта што ја играш.

Ми требаат за утре три сигурни утакмици , коефициентот не е битен. Како Барселона на пример дека ке тепа или ке даде гол или така нешто. Може и до кај 1.20- 1.30 да биди. Ми се мота нешто низ главата а не пратам до толку, па мала помош од колегите форумџии.

Затоа реков треба време, пари и живци да имаш за оваа игра. Внимателно се бира тимот и типот на играта што ја играш.
Да имам толку пари за да можам да ја бркам 5-6 кола по ред, па и баш не ја гледам смислата. Треба да си коцкар во душа па ова да го правиш:D

Има еден интересен тип на бет365: To win from behind. Мислам дека се исплаќа ова да се форсира на фаворитите, затоа што често знаат први да примат гол па после да прават пресврт. Најдобри примери се Реал Мадрид и Јувентус. Коефициентот се движи околу 6-7.

Да имам толку пари за да можам да ја бркам 5-6 кола по ред, па и баш не ја гледам смислата. Треба да си коцкар во душа па ова да го правиш:D

Ептен треба да си коцкар за да играш на овој начин. :D Јас дефинитивно никогаш нема да го пробам ова, добро ми е и вака, за пониски уплати и пониски добивки. :D

Moj tiket za denes

1.
Cambuur : Twente
betslip_delete.png
Конечен Тип
2
1.60
2.
Villarreal : Granada
betslip_delete.png
Конечен Тип
1