Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Screenshot_20240415-091003.png
Автоматски споено мислење:

Nurnav od sabajle. Ovie letaat po teren no sekoj vtor napad izgubena topka.
Sea edinstveno da se mrdnat vo vtoro poluvreme no ne veruvam.

Последно уредено:
Bayern-Arsenal ~ Arsenal odi ponatamu 2.10

Dejvis,Koman i Gnabri nedostapni kaj Bayern.
Vo prviot natprevar koj ja gledase vide deka Arsenal bea podominantni vo posed,pasovi i prodori dodeka Bayern cekaa na kontra so brzi igraci kako Gnabri i Sane. Taka da deneska so toa sto Dejvis e out ne znam koj ke se spravi so Saka.

Цел Јунајтед лигаменти да искинат, никојпат фудбал да не заиграт повеќе моменталните играчи, а клубот наредната титула да ја слави на почеток на 23 век.

Во 70 минута беше 0-3, сеуште не ми се верува. Да им ги силува некој жените, а и мене да ми го закачи некој оти не играв на бет со early payout на 0-2 ќе бев добитен.

Screenshot_20240420_220615_Chrome.jpg

Последно уредено:
Цел Јунајтед лигаменти да искинат, никојпат фудбал да не заиграт повеќе моменталните играчи, а клубот наредната титула да ја слави на почеток на 23 век.

Во 70 минута беше 0-3, сеуште не ми се верува. Да им ги силува некој жените, а и мене да ми го закачи некој оти не играв на бет со early payout на 0-2 ќе бев добитен.

Прегледај го приврзокот 413862
Како фан на Јунајтед не би ставил ни 5 денари на нив оваа сезона макар играле и со Башкими, а не ваква уплата. Јбг...

Како фан на Јунајтед не би ставил ни 5 денари на нив оваа сезона макар играле и со Башкими, а не ваква уплата. Јбг...

Ова беше профитот од саботата, отидов all in. Тоа е јебига, полуфинале против второлигаш.

Ова беше профитот од саботата, отидов all in. Тоа е јебига, полуфинале против второлигаш.
Знаев дека ќе ја посерат после првиот гол на Ковентри и однесувањето на терен после тоа. Не е првпат оваа сезона. После вториот гол веќе бев сигурен дека ќе се закува ова. Поштеди се од нерви и не ни помислувај да ги ставиш на тикет до крај на сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom